|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2006
|
![]() jak to jest za co chwila cos mi ginie w depo wkładam do skrzynki, odchodze, przychodze i juz nie ma. znikneło mi 100gp, bag z 100gp i zeczami i scale armor. co z tym mozna zrobic jak odzyskac i o co kaman?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Chyba cos kantujesz
![]() ![]() Gav~ |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() ale to na serio inaczej bym sie nie pytal aha i te wszystki zaginiecia sa w Thais w depo u góry, bo na dole jak wkladam to mi nie znika. nie wiem co sie dzieje normalnie wkładam-jest odchodze wracam-nie ma
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Albo ktos ma twoje passy i notorycznie ci podbiera itemki, albo twoje depo jest pelne (z facc mozes miec w nim 1k itemkow a z pacc 2k itemkow). Otoz gdy masz facc i te 1k itemow w dp i wyslesz parcela zalozmy z lootbagiem, to zaraz po wejsciu na kratke dp nadmiar itemow pojawi sie na skrzynce.
@EDIT Yyyy... lol? to niemozliwe przeciez. Ostatnio edytowany przez YyyeeyIsBack - 21-05-2006 o 17:06. |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikt ważny
|
![]() gdyby nawet to była prawda, to nie pisz o tym na forum, tylko zgłaszaj problem twórcom gry.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @YyyeeyIsBack
Jak się ma nadmair itemów to one nie znikają ;]
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() Cytuj:
Nie ma znaczenia w jakim miescie jest w kazdym miescie ma sie te same zeczy |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() @ Mati King
31 MS który nie wie że każde miasto ma oddzielne depo nie połączone z innymi miastami? -.- |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() ja naprawde nie kantuje nie mam takiego powodu a zdenerwowało mnie to bardzo wiec sie chciałem was poradzic. w depo mam ze 20 itemsów bo mam dopiero 8 lvl.
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@up Hege Ci powiedzial ze takie rzeczy sie zalatwia z tymi wyzszymi ^^ Ostatnio edytowany przez gavreonien - 21-05-2006 o 20:19. |
|
![]() |