|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Siemka All..
![]() ![]() Chodzi mi o gre cos w tym stylu ![]() Ostatnio edytowany przez cropp - 31-05-2006 o 20:31. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Chodzi ci o Dyna Blaster? 3 link na googlach.
Nie ma takiej gry jak powrót bombermana(bomberman returns)-tym bardziej "Powrór". Chyba, że jakieś nowe przeróbki „bombermana”na gamecuba albo psx. Gra "powrót bombera" nie jest darmowa. Podanie ci linka było by równoznaczne z piractwem komputerowym.
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Cytuj:
yy... Chciałbym zobaczyć twój pokoj w Oryginalnych Płytach ... ;] Osoby Używające źródła oryginalnego sa dla mnie debilami którzy nie umieją sobie załatwic nic za Free chyba ze chcesz pograc w cos Online gdzie niestety niektóre gry muszą zawierac oryginalną płyte, ale o to co ja chcialem to raczej pirat czy demo gierki starczy.. a te powrór to bład pisowni i nie musisz sie odrazu tak czepiać ;] Nie udało ci się mi pomóc wiec sorka ale post twój był nipotrzebny ![]() Ostatnio edytowany przez cropp - 31-05-2006 o 20:31. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Zamykam temat, bo zaraz przerodzi się w dyskusię "piraci są be" vs "piraci górą" Co było do powiedzenia zostało powiedziane. "Powrót bombera" nie ma statusu freewere/abandonwere. A więc linków nie dostaniesz na tym forum.
![]() |