|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Wiem Wiem. Takich tematów było sporo. Szukałem i nawet znalazłem ale w żadnym z nich nie znalazłem jakiegoś dobrego rozwiązania mojego problemu. Jako, że ostatni taki temat widziałem z 2004 lub 2005 to chyba nic się nie stanie jak go odnowie i poproszę was o pomoc.
![]() Mój problem to jak pewnie się wielu domysliło z nazwy tematu to problem z wlogowaniem się do Tibii. Po wpisaniu passów itd. wyskakuje mi taki błąd: Cannot connect to a login server. Error: Connection timeout. A potem coś tam bym poszukał wiecej informacji w FAQ lub na www.tibia.com Może mi ktoś powiedzieć co mam zrobić? Problem pojawił mi się dopiero dzisiaj lub wczoraj mimo, że nigdy takiego czegoś nie miałem. Jeśli chodzi o wiecej informacji to: Loguje się na serwer niemiecki i mam neta o szybkości 128 z Multimedi. Proszę o pomoc. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Też tak często mam po tych up-date'ach. Za drugim, trzecim razem jak się staram zalogować to już się udaje. Widocznie mają coś popsutego z systemem(serwerem?) logowania. Jeżeli jednak nie możesz się wcale zalogować to może być już coś bardziej poważniejszego.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Próbowałem 4 razy ale nadal to samo.
![]() Może ma to związek z firewallem. Obecnie mam go wyłączonego ale jak był włączony to nie miałem tego problemu. Ps: Najgorsze jest to, że nie moge go włączyć od nowa. Ehhh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() mam taki sam problem :/:/:/ Pomocy !!
Mi wyskakuje: Cannot connect a login server. Error ![]() Prosze o Pomoc... Co mam zrobic :/:/:/ |
![]() |
![]() |
#5 |
Nieobecny.
|
![]() Jeżeli jesteście w stanie zmienić czas oczekiwania na reakcję serwera, to to rozwiąże wasz problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wie ktoś jak to zrobić? Jeśli tak to niech napisze tutaj i pomoże już 2 osobom.
![]() Ps: Chyba, ze twoja odpowiedź to był sarkazm. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nieobecny.
|
![]() Wystarczy zdeassemblować kod klienta, znaleźć adres wartości odpowiedzialnej za czas oczekiwania i zwiększyć samą wartość. Potem skompilować ponownie i voila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aha wielkie thx za pomoc. Już się pokapowałem.
![]() Ale udało mi się naprawić i znów moge się cieszyć Tibią. ![]() Ps: Do wszystkich co mają zamiar używać firewalla. Lepiej tego nie róbcie, bo będziecie mieć taki problem jak ja. ![]() Koniec tematu. Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Krod arix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Creation of God
Świat: Guardia
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() Cytuj:
![]() jezeli to mial byc sarkazm to jakos ianczej bys to mogl ujac, tak zebym sie nie czepial ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
scureq |
Ta wiadomość została usunięta przez $corcerer.
Powód: Nie do jasnej cholery. Poczytaj manuala do swojego firewalla.
|