Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-07-2004, 21:38   #1
Kamillllls
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 07 2004

Domyślny Depo

Tak, wiem, teraz kapletnie moge sie narazic na wysmianie z waszej strony (z reszta jak zwykle, kiedy o cos pytam ), ale spytam mimo to ...hhmmmy...slyszalem, ze w depo mozna trzymac nawet 1000 przedmiotow (moze poprostu ktos mnie oklamal )...ale kiedy ja wsadzilem ,,kilka''...poprostu juz niemam miejsca!!!!Jak to mozliwe, czy w depo konczy sie miejsce, tak jak np. w plecaku????

P.S.Jak zwykle szukalem...i jak zwykle nie znalazlem ...byl tylko temat w ktorym ludzie sie chwalili, np., ze ich depo wazy tyle i tyle, albo, ze maja 250 przedmiotow :O

Edit:Moj genialny umysl zrodzil pewna teorie... ...na kazde wolne miejsce w depo, mozna wsadzic 1 plecak, a do plecaka, przedmioty...albo kolejny plecak ...to jest tak???Jesli tak to potwierdzcie, ok???
A jak nie to poprostu wyzwijcie od n00ba .......i napiszcie jak jest na prawde, ok??DZIEKI!!!
Kamillllls jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-07-2004, 21:54   #2
Tomkos
Użytkownik Forum

Tomkos's Avatar

Data dołączenia: 13 07 2004

Domyślny

BRAWO , na jednej kratce mozesz miec plecak, w tym plecaku plecak i tak do nieskonczonosci a ile masz kratek
stary 18-07-2004, 21:57   #3
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Nikt nie będzie się smiac ani wyzywać od n00bów (co najwyżej newbie). W pojemności 1000 przedmiotów chodziło o to, ile kratek mozna zapchać w depo (niewazne czy sa w samym dp, czy w plecaku w dp, zawsze będzie to to samo). PRzykładowo podam, że 100 hamów zajmuje 1 kratkę, wiec liczy się jako 1 przedmiot. Backpack UH liczy się jako 21 przedmiotów, bo jest to sam bp i 20 runek itd.
stary 19-07-2004, 06:28   #4
Kamillllls
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 07 2004

Domyślny

Aha...dzieki, dzieki, juz (chyba ) wrzystko wiem, dzieki za szybka, i uprzejma odpowiedz!!

P.S.Odkad niema licznika postow, jest coraz mniej n00bow ...Szanowni ( ) moderatorzy - dobra robota!!!

Edit:No, a jednak nie wrzystko ...zawsze o czyms zapomne...kiedy klikasz na ,,skrzynke'' i robisz ,,open'', masz tam jeszcze duzo miejsca...mozesz tam cos wsadzic, czy tam moze ci ktos ukrasc??Trzeba kliknac na czarna ,,skrzynke'' z napisem ,,depot'', czy juz wczesniej mozna sie ,,wykladac''???
Kamillllls jest offline  
stary 19-07-2004, 07:29   #5
stozek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 06 2004

Domyślny

Można już wcześniej. Ja wykładam wszystko wczesniej a do tej skrzyni kłade kase, żeby było ją łatwiej znaleźć.
stozek jest offline  
stary 10-08-2004, 21:39   #6
Byczek
Użytkownik forum

Byczek's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Bełchatów

Cool

Rzeczy moożesz trzymac zarówno przed "tą czarną" skrzynką jak i w tej skrzynce. Nie ważne gdzie trzymasz rzeczy. Ani z tąd, ani z tąd nikt ci nic nie uradnie.
Byczek jest offline  
stary 10-08-2004, 23:47   #7
Helixaw
Użytkownik Forum

Helixaw's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec

Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
Domyślny

A ja korzystając z sytuacji chcialem się dowiedzieć czy jeśli mam rzeczy w depo w thais i przejdę do ab'd to czy w ab też będę mial te same rzeczy co w thais???
To chyba nie zasluguje na nowy temat
Helixaw jest offline  
stary 10-08-2004, 23:54   #8
plaska
Guest

Domyślny

niestety nie, bedziesz miał nowe puste dp

stary 11-08-2004, 19:21   #9
Kamilllllls
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 08 2004

Domyślny

eee...to znowu ja... ...slyszalem, ze mozna przesylac parcela do innego miasta, nawet do tego, w ktorym nie jestesmy (lub nasz znajomy) "zameldowani"...np. (tak obrazowo )..."mieszkam" w Venore i chce wyslac paczuszke sam do siebie ...to czy ta paczka dojdzie do depo np. w Thias??...oczywicie jesli ja tak zaadresuje ...czy bedzie poprostu tak, jak bym ja zle zaadresowal??
Kamilllllls jest offline  
stary 11-08-2004, 19:38   #10
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Tak, to prawda, można wysyłać sobie rzeczy za pomocą parcela. Jest to o wiele wygodniejsze od noszenia wszystkiego z miasta do miasta. Tak więc jeśli przenosisz się do miasta na stałe/dłuższy czas, wyślij wszystkie swoje rzeczy z depo w parcelu. Jeśli masz zamiar zawitać tylko na krótki czas, wrzuć tylko kasę i zabawki do treningu.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania