![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2004
|
![]() Tak, wiem, teraz kapletnie moge sie narazic na wysmianie z waszej strony (z reszta jak zwykle, kiedy o cos pytam
![]() ![]() ![]() P.S.Jak zwykle szukalem...i jak zwykle nie znalazlem ![]() Edit:Moj genialny umysl zrodzil pewna teorie... ![]() ![]() A jak nie to poprostu wyzwijcie od n00ba ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
|
![]() BRAWO
![]() ![]() ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Nikt nie będzie się smiac ani wyzywać od n00bów (co najwyżej newbie). W pojemności 1000 przedmiotów chodziło o to, ile kratek mozna zapchać w depo (niewazne czy sa w samym dp, czy w plecaku w dp, zawsze będzie to to samo). PRzykładowo podam, że 100 hamów zajmuje 1 kratkę, wiec liczy się jako 1 przedmiot. Backpack UH liczy się jako 21 przedmiotów, bo jest to sam bp i 20 runek itd.
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2004
|
![]() Aha...dzieki, dzieki, juz (chyba
![]() ![]() P.S.Odkad niema licznika postow, jest coraz mniej n00bow ![]() ![]() ![]() Edit:No, a jednak nie wrzystko ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() Można już wcześniej. Ja wykładam wszystko wczesniej a do tej skrzyni kłade kase, żeby było ją łatwiej znaleźć.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Rzeczy moożesz trzymac zarówno przed "tą czarną" skrzynką jak i w tej skrzynce. Nie ważne gdzie trzymasz rzeczy. Ani z tąd, ani z tąd nikt ci nic nie uradnie.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() A ja korzystając z sytuacji chcialem się dowiedzieć czy jeśli mam rzeczy w depo w thais i przejdę do ab'd to czy w ab też będę mial te same rzeczy co w thais???
To chyba nie zasluguje na nowy temat ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() niestety nie, bedziesz miał nowe puste dp
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() eee...to znowu ja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, to prawda, można wysyłać sobie rzeczy za pomocą parcela. Jest to o wiele wygodniejsze od noszenia wszystkiego z miasta do miasta. Tak więc jeśli przenosisz się do miasta na stałe/dłuższy czas, wyślij wszystkie swoje rzeczy z depo w parcelu. Jeśli masz zamiar zawitać tylko na krótki czas, wrzuć tylko kasę i zabawki do treningu.