|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Zaczyna się ciekawie, ewentualnych błędów w grafice nie wychwyciłem. Nie zrozumiała jest pierwsza wypowiedź, bo nie wiem czy Oezuma ma go zostawić w spokoju czy też on mowi do swoich żołnierze, aby oni zostawili Oezume me [wtedy lepiej by brzmiało: Zostawcie mi Oezume]. Czekam na dalsze części i mam nadzieję, że akcja się rozwinie. Jak narazie za całkoształt postawiłbym 9+/10
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Fake prawie że doskonały.
Wykonanie: 10/10 Fabuła: 9,5/10 Przypomina mi Starne Warsy. Ogólnie: 9,75/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Stan: Aktywny gracz
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() O my god! That is good!
O żesz... BIG żesz... Wiedziałem, że jesteś dobry. ALE NIE ŻE AŻ TAK. 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() wszystko ladnie tylko jest jedno ALE
![]() ![]() ![]() na drugim obrazku popelniles literówke ![]() ![]() ![]() ![]() i gryzie mnie to puste pomieszczenie na ostatnim :/ zero ścian malutko ozdób ale ogólnie to zajefajne ![]() wykonanie: 9,8/10 ortografia: 9/10 fabula 0/0 ![]() ogólnie 9,3/10 a więc "zeganaj" ![]() Ostatnio edytowany przez MiXer - 10-06-2006 o 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() post do kasacji
Ostatnio edytowany przez Oerta - 10-06-2006 o 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
![]() |
![]() Łeeee....
3 i 4 obrazek nie chcą mi się otworzyć ![]() ![]() Fake super ale wychciłem kilka małych błędów: ojacami oraz zeganaj małe ale potrafi uprzykszyć życie. i ostatni minus to .bmp nigdy nie zapisuj w bmp prosze bo potem otwiera się 2 lata ![]() ![]() Nic więcej nie powiem bo to tylko prolog. ![]() EDIT: hmmm... ciemna strona,słabe umysły czyżby Jedi i Sithowie? ;D Ostatnio edytowany przez Oerta - 10-06-2006 o 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Fake jest naprawde dobry...zapowiada się interesująco...klimat inny niż w innych fake no, ale jak juz wspominali kilka literówek;/...Postaraj sie pisac dokladniej
![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Ta...Cos w tym rodzaju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
![]() |
![]() Up: WIEM! To będzie świat SW ale taki wiesz... starszy.
będzie w tm jak to wszytko powstawało oraz początki religi Jedi xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Wkońcu porząny fake wrzystko ładnie tylko sie zawiodłem bo myslałem że fake o taurenach.I wreszczie niema sławnych postaci XD.
Z ocena liczbowa sie wstrzymam do czesci 1
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Pisze ten post ponieważ nie widać postu R4Z0Ra...
EDIT: Dziękuje...Zeedytuj podpis, obrazki już są ![]() Ostatnio edytowany przez Danuneko - 10-06-2006 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cytuj:
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Ustroń
Profesja: Sorcerer
Świat: Inferna
|
![]() Zaprawde powiadam ci że świetny fake zrobiłeś ;p
Wiem wiem... zaś wszyscy powiedzą: "Ten ci*l sie nie zna.. zrobił 2 fake'i i nawet w zadnym nie zrobil 2 czesci.... to jest grzyb" Przyznaje fakow juz nie zrobie żadnych.... ale na komentowaniu sie znam ;p @Topic: Fajne.. rob 2 cześć! nie zrob tego bledu co ja ;p Wykonanie: 9,8/10 na tej wierzy stoja jakby w powietrzu... ;p Fabuła: tak jak ktos wczesniej powiedzial 0/0 bo to prolog ogolnie 9,8/10 ;p Ps: Jak chcesz możesz mnie wykorzystać w swoim faku jako Fajtłapa ;p
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Niezły fake. Trzeba to przyznać. Dobrze, że ktoś robi jeszcze historie bez przesłodzenia gimpowymi efektami. Bardzo mi się podoba i czekam na dalsze części.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Na początku myślałem ze tytuł Tauren bedzie oznaczac ze zrobiles grafike tego potwora Taurena z gry Warcraft III xD
Ciekawe rozpoczęcie , jednak dwie rzeczy w wykonaniu mi nie pasuja . Pierwsza to Golden Dragon , czemu zielone pazurki ?? A kolor troche nie przypomina złotego ![]() Druga sprawa to ten gosciu, brak czarnych konturek. Reszta bardzo ładnie i fajne efekty ![]() Czekam na Pierwsza Część ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Dobra, macie mnie ;<
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Silvon
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50+
Skille: 78/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mi się wydaje że fabuła ma być podobna do "Eragona" nazwy pozmieniane i reszta tez troche ale można się domyślić. Fake ładny 9/10.
Name: Master Silvon Sex: male Profession: Elite Knight Level: 50 World: Calmera Residence: Thais Last login: May 12 2006, 14:49:42 CET Comment: ~~ Account Status: Premium Account |
![]() |
![]() |