|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Elo...chcialbym sie was zapytac gdzie znajduje sie ten teren ?? Widzialem 2 filmy na huntach tam na poczatku myslalem ze to ots ale jak sie dowiedzialem teren rzeczywiscie istnieje...Chcialbym zapytac gdzie on lezy, czy zwiazany jest z jakims questem ?? Bardzo chcialbym tam wybrac sie bloknac kilka beho itp. Moglby mi ktos powiedziec cos wiecej o tym terenie ? Mile widziane ss'y z droga do tego miejsca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 52
Poziom mag.: 49
|
![]() Wejdź se na forum, filmy, i Zwiedzaj z Cichym. Tam masz Forbidden land chyba pod 7,6
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() teren ten jest ściśle związany z banuta questem. I chyba nie blokniesz sobie tam kilka beho tylko behe.
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Świat: Furora
|
![]() @up
Ja widzialem 2 filmiki z tymi terenami zaczynaly sie za jakims teleportem i byl tam resp beho w kilku miejscach czasem nawet po dwa. Czyli jak zwiazany z qestem nie mozecie nic powiedziec ? ![]() @2up NIe wiem co jest pokazane na filmiku Cichego ale teren juz znam chyba ze jest dojscie do niego to sobie lukne...chcialem tylko wskazowki jak tam sie dostac :> jeszcze cos poszukam , moze ktos tutaj jeszcze sie wypowie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Imię: :)
Świat: Morgana
Poziom: xxx
Skille: xx