Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-08-2004, 15:24   #1
Wubeso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2004

Domyślny WEild Warrior

Czy ktos moze mi powiedziec gdzie sa mmiejsca w tibi dzie sa wild warriory???
bo jest tak za ja kilka razy widzialem je przy goblin cave!!! skad one sie tam wziely???
ps. I niech to beda takie mijsca zeby nie bylo potowrow ktore pokonaja soca level 14.
Master sorc
lvl 26
mlvl 36
Rosnie!!!
Wubeso jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-08-2004, 15:35   #2
McCooper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard

McCooper ma numer GG 3915659
Domyślny

Na Poh znajdziesz ale tam nie idz. Lepiej to jak idziesz na fibule to po drodze znajdziesz jakiegos oraz kolo thais (od pn wyjscia z thais kieruj sie w lewo). Reszty nie znam.
McCooper jest offline  
stary 10-08-2004, 15:36   #3
keicaM
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna

keicaM ma numer GG 4069853
Domyślny

Outlaw Camp, jest on za zachod od PoHu, jesli ebdziesz szedl krawedzia pustyni to dojdziesz i bedzies zmiec pewnosc ze na PoH przypadkowo nie wejdziesz i sie na zlurowanego GS'a przypadkiem nie natkniesz. Przy wejsciu masz 3 wild warriory, idziesz na poludniowy zachod za sklepem (nie pamietam jak sie NPC nazywal) masz nastepne trzy, kawalek na poludnie za ktoryms drzewem jest dziura, wykopujesz i tam bedzies zmial w podziemiach z 6 lub 8 wild warriarow w sumie (nie na raz, na raz max 3). No i masz jeszcze ten ktory juz wspomniales, potrojny spawn, ale rzadko kiedy jest 3, zwykle jest jeden ww bo akurat maja spawn w takim miejscu dgzie duzo ludzi idzie, czy to z carlin do Venore Lub Thais, albo do kopalni jak ida ludzie.

@re up.
Jak Wubeso gra na PvP to niech lepiej na fibule nie idzie bo maja tam problemy pk.

Ostatnio edytowany przez keicaM - 10-08-2004 o 15:38. Powód: Komentarz do powyzszego posta
keicaM jest offline  
stary 10-08-2004, 19:19   #4
Wubeso
Użytkownik Forum

Smutny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez keicaM
Outlaw Camp, jest on za zachod od PoHu, jesli ebdziesz szedl krawedzia pustyni to dojdziesz i bedzies zmiec pewnosc ze na PoH przypadkowo nie wejdziesz i sie na zlurowanego GS'a przypadkiem nie natkniesz. Przy wejsciu masz 3 wild warriory, idziesz na poludniowy zachod za sklepem (nie pamietam jak sie NPC nazywal) masz nastepne trzy, kawalek na poludnie za ktoryms drzewem jest dziura, wykopujesz i tam bedzies zmial w podziemiach z 6 lub 8 wild warriarow w sumie (nie na raz, na raz max 3). No i masz jeszcze ten ktory juz wspomniales, potrojny spawn, ale rzadko kiedy jest 3, zwykle jest jeden ww bo akurat maja spawn w takim miejscu dgzie duzo ludzi idzie, czy to z carlin do Venore Lub Thais, albo do kopalni jak ida ludzie.

@re up.
Jak Wubeso gra na PvP to niech lepiej na fibule nie idzie bo maja tam problemy pk.
czyli ze przy gobl cave sa wild warriory???
ps. moblbys zrobic screeny z tego gdzie moge sie natknac na gs?
pss. A czy jkak jestem sorcem level 14 to dam sobie rade z 3 wild worriorami?
psss. a gdzie jest fibula?
pssss. gRam niestety na pvp.
psssss. CZy ktos na tym forum gra na swiecie nova? bo jakos tlyko widze: Hiberna, julera i takie tam.
pssssss. Mowilem zeby bly takie miejsca zeby nie bylo potworow ktore by zanily sorca level 14. a na outlaw camp chyba sa:
Master sorc
lvl 26
mlvl 36
Rosnie!!!

Ostatnio edytowany przez Wubeso - 10-08-2004 o 19:21.
Wubeso jest offline  
stary 10-08-2004, 19:32   #5
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

PoH, Outlaw Camp i na nieco północny zachód od Ancient Temple w Thais (Wiesz, gdzie jest Greenshore, prawda?). PoHa nie polecam, najlepiej iść do Outlaw Camp.

Cytuj:
psss. a gdzie jest fibula?
Fibula to taka wyspa na południowy zachód od Thais - http://tibia.pl/map_fibula.php
stary 10-08-2004, 20:12   #6
Wojen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa

Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
Wojen ma numer GG 3773827
Domyślny

ja polecam fibule, duzo rotow i sorec z dobrym sprzetem powinnien sobie poradzic. Jesli nie masz dobrego to porob kilka-kilkanascie bp hmm i sprzedaj lub wymien za sprzet. Mozesz tez chodzic na cyce pod thais, kolo fibula tunel. Tylko musisz brac hmm. Tam chyba najszybciej bedziesz lewelowal.
Wojen jest offline  
stary 10-08-2004, 20:31   #7
Wubeso
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojen
ja polecam fibule, duzo rotow i sorec z dobrym sprzetem powinnien sobie poradzic. Jesli nie masz dobrego to porob kilka-kilkanascie bp hmm i sprzedaj lub wymien za sprzet. Mozesz tez chodzic na cyce pod thais, kolo fibula tunel. Tylko musisz brac hmm. Tam chyba najszybciej bedziesz lewelowal.
ALe ja bym chcaiel takie miejsce gdzie jesli sa tez inne potwory to zeby byly takie z jakimji ja sobie poradze!!!
Master sorc
lvl 26
mlvl 36
Rosnie!!!
Wubeso jest offline  
stary 10-08-2004, 20:35   #8
Master Knight
Użytkownik forum

Master Knight's Avatar

Lokacja: Venore

Master Knight ma numer GG 6638309
Cool

na pulnocny-zachów od thais sa tam tylko WW i 1-2 Valkyrie jak cos to kawalek nizej masz 1-2 niedzwiedzie i mozez latwo miedz jedzenie tam cie nikt nie kilnie aha to miejsce jest harakteryctyczne ponieważ to sa 2 okragłe skały na mapie jedna nad drógą
Master Knight jest offline  
stary 10-08-2004, 20:39   #9
Wubeso
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Knight
na pulnocny-zachów od thais sa tam tylko WW i 1-2 Valkyrie jak cos to kawalek nizej masz 1-2 niedzwiedzie i mozez latwo miedz jedzenie tam cie nikt nie kilnie aha to miejsce jest harakteryctyczne ponieważ to sa 2 okragłe skały na mapie jedna nad drógą
ta...
akurat ze ja wlakire pokonam...
Master sorc
lvl 26
mlvl 36
Rosnie!!!
Wubeso jest offline  
stary 10-08-2004, 20:46   #10
Master Knight
Użytkownik forum

Master Knight's Avatar

Lokacja: Venore

Master Knight ma numer GG 6638309
LOL

pokonasz jak bedzie tylko 1 po na luzach

Ostatnio edytowany przez Master Knight - 10-08-2004 o 20:47.
Master Knight jest offline  
stary 10-08-2004, 20:55   #11
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Master Knight... Jak ja bym ci chciał negatywa postawić za ortografię...

Na Valkirię możesz spoko iść, ja rozwalałem je sorciem na 11 lvl... Tylko musiałem sobie pomagać HMMem czasami.
stary 11-08-2004, 15:45   #12
Komar2
Guest

Domyślny

Valkirie są strzasznie słabe Rozwalałem je druidem

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania