|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcielibyście aby CipSoft poświęcił więcej czasu wyspie nowych ? | |||
TAK! Dobry pomysł! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
72 | 55.38% |
Obojętnie ... |
25 | 19.23% |
Stanowczo NIE! |
33 | 25.38% |
Głosujących: 130. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszystkich serdecznie
![]() Jak myślicie może macie jakieś informacje dotyczące następnego update ? ![]() Może wreszcie Rook zostanie jakoś powiększony ? Dodane Questy ? Może profesja Rookslayer !? A może by tak wysłać list to CipSoft z propozycją zrobienia takiej profesji ... Chętnie przeczytam wszystkie wasze informacje dotyczące tego tematu ![]() (co sądzicie o takim "liście" ?) Słyszeliście o jakimś Tutorze na Rooku ? ![]()
Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Macabras
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 100
Skille: 24/30
![]() |
![]() RE: List. Hmm. sam nie wiem Cipsoft nie przepada za rookerami. Jeżeli osoby chcą się tłumaczyć AS'em, to niech uwzględnią to że po Upie znacznie łatwiej go zabić.
Re: Tutorem jest ulubiony PG RdB, czyli voodoo rhythm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Tusk
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Niewiem jak inni, ale gdybym ja dostał range "Rookslayer" to niezbyt byłbym uszczęśliwiony.
Pozatym poco zakładac nowe tematy co kazdy update. W koncu i tak bedziemy oczekiwac tego samego, dco w poprzednich -.-. Więc jesli juz nawet ma pojawic się gdybanie, warto nadpisac stary temat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Stanowcze nie bo ja mam na rooku 37 lvl i chcialbym byc szanowany a nie zeby sie pojawilo na rooku nagle 666 100+ rookstayerów.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie by było mieć profesje Rookslayer
![]() A nie No Vocation ... ![]() Przydało sie by też powiększyć Rook ... Tyle już pracują nad wyspami / miastami i tp. na Mainie czy nie mogą poświęcić trochę czasu Rookowi ... A jak nie chcą Rookslayerów to niech zrobią ze od 8 (lvl) exp nie leci ... Przydało by się o taki list pofatygować wspulnie spisać i przetłumaczyć ... Powiększyć rook dodać itemki ... Leprze itemki były by tylko dla Rookslayerów bo inne Vocationy nie mogły by np. tam wejść ... ![]() Wg. mnie rook jest za mały ... Przydało by się małe depo i arena walk ...
Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. Ostatnio edytowany przez Maxpixel - 22-09-2007 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Ja na rooku chciałbym jedynie żeby dodali domki, bo wystawki są dość ryzykowne, a trzeba się pochwalić swoimi rarkami
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() GZ
![]() Przydały by się domki o tak! Trzeba by zrobić taki projekt napisać list i zebrać podpisy ![]() Jak ich by było spoooorooo to by coś z tego byłoo ![]()
Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Przydało by się przywrócenie starych hitów i dodanie jakiegoś axe co ma 16 atk...
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
nauczcie się wreszcie. jako rookstayer, w sumie chyba można dać parę dodatków, typu weapony, czy potworki, ale bez przesady, bo się Rook przeludni. /Ghand |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Zostając na rooku każdy z nas wie, co robi. Imo mogliby paru noobków na rl podczas upa zabić, ot co.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Tak, pomysł dobry tylko że cipsoftowi ani w głowie ulepszać rook...
co do listu do dobry pomysł chociaż i tak pewnie nic nie da i w w ogóle w jakiej formie chciałbyś napisać ten "list" założyć taki temat na forum.tibia.com czy jak ? |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() Oczywiście że chce zmiane...
mam nadzieje ze CIPsoft zrobi jakis krok w kierunek tego, aby bylo jak najmniej botterów.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rook a Main to inne rzeczywistości nie chodzi tu o PK czy coś ale na Mainie coś gdzieś poexpisz zaraz jakieś hunty coś tam wyzywki a na rooku to ekipki questy fajniej jest albo powiem inaczej mam na Mainie 35 MS i nie mam z niego uciechy...
Może byśmy w tym Temacie skonstruowali taki "List" edytując wiadomość jednego usera np. moją i jak byśmy go skończyli może dało by się to jakoś załatwić przez Tibia.pl ... Mają jakiś kontakt z CipSoft ... Może chociaż odrobinę pomyśleli by o rooku ... ![]() Czekam na wasze propozycje ...
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Fajnie jak by bylo:
-Profesja Rookstayer a nie no vocation. (ktos juz pisal) -Specjalny out dla rookstayera. -Mini ani na roku. -Wiecej questow. -Nowe lokacje. -Specjalne potworki na roqu. Takie tam propozycje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Wolałbym być bez profesji i nie ulegać żadnym ograniczeniom.. Zapewne wielu lubi Rook z powodu wielkości i przytulności.. A dlaczego Rook ma mieć jakieś inne powah elo potworki, ma już as i munstera ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Pacz_knight" twoje propozycje będą wykorzystane i to są chyba te o których wszyscy myśleliśmy
![]() ![]() Jeszcze : - Domki na Rooku <-- tylko dla profesji Rookslayera ... - Depo (niechcijmy za durzo bo jeszcze nam usuną rooka ![]() Walczymy o równe prawa dla Rooka!!! Jeszcze podpisy by sie przydały że jest poparcie ... Może : Nick : Xxxxxxxx World : xxxxx Profesja :xxxxxx Mail : [email protected]
Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. Ostatnio edytowany przez Maxpixel - 22-09-2007 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Tak tak mini anhi , mini demon helmet , i jeszcze niech dodadza mozliwosc pekowania na rooku a i jeszcze mini orshabaal , i wogole niech juz sie nie skupiaja na Mainie tylko na rookardzie
![]() ludzie mozecie se pisac listy do cipek i tak nic wam to nie da bo rook to jest tylko wprowadzenie do prawdziwej gry ktora czeka nas na mainie ... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Couranger - 22-09-2007 o 21:54. Powód: . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie grasz na Rooku to nie wiesz o co nam chodzi ...
![]() Może i przesadzamy z tym Ani i tp ... Ale coś takiego powinno się ukazać ... Mocniejszy uleprzenie Rooka ... ![]()
Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. Ostatnio edytowany przez Maxpixel - 22-09-2007 o 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska
Imię: Darushu
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
|
![]() 1. Nie potrzebujemy "ulepszania rooka", jest taki jaki byc powinien...
2. Jeżeli już coś koniecznie mieli by dodać to jakis kilka mini domkow 4-9 sqm. 3. Rook Anihilator? I com? Nagrody, iron helmet, spike sword itp? Nie trzeba zadnych lepszych broni na rooku. 4. Nowe potwory? Hm... jezeli juz cos w tym stylu, to dobrze by bylo stworzyc jakiegos bossa z prawdziwego zdarzenia, ktorego w stanie by bylo pokonac w mocnej grupie... cos takiego jak ghoul np. ![]() 5. Uwierz, ze i tak nie rozpatrza Twojego listu, a na pewno juz nie zrobia tak jak Ty mowisz... Pomysl ile listow dostaja od graczy, z roznymi prosbami... Bez kitu ![]()