|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() HJest to mój pierwszy fake, jednakże nie umieściłam go w temacie "moje pierwsze fake" ponieważ to nei byle jakisj eden skan ale dosyć długie fake story. No to zaczynamy ^^
>>> PRZYGODY AYUNII <<< >>> PROLOG <<< To mój pierwszy fake, więc proszę o wyrozumiałośc, i napiszcie czy mam robić dalej, czy dać sobie spokój. Aha, i proszej eszcze o 3 rzeczy: - Outfity drzewek kamieni kwiatow czy czegos takiego - oraz podobnom do mojej postaci dziewczyne w ruchu (ja moge juz sobie spritep okolorować ^^) - oraz oczywiście COMMENT PLZ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Karolkens
Profesja: Druid
Świat: Calmera
Poziom: 29
Poziom mag.: 37
![]() |
![]() Nice fake..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Prosiłam ^^
Dzięki za takom dobrą ocenę, ja jestem straszneik rytyczna w tosunku do mojego fake ![]() ^^ na reszcie jakaś ptrawdziwa, krytcyznao cena!!! A to jest dopiero prolog, kcja rozwnie sie w czesci 1 ![]() Ostatnio edytowany przez Ayunia - 19-06-2006 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Oh my God, ta ortografia aż PARZY w oczy.
Ocena: Wykonanie: 7/10 Fabuła 4/10 Nic specjalnego. Ortografia: 1/10 Ogólnie: 4/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Zapowiada się ciekawie, ale co będzie dalej to się okaże. Narazie nie oceniam za mało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: lubaczów
Imię: Chadis Gadi
Profesja: Druid
Gildia: brak
Świat: nebula
Poziom: 11
Skille: 15/19
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() ocena 10/10 ale szybciej wymyślaj!!!!!!!! bardzo dobre ale jak muwilem szybciej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() 7/10 Za ortografie i wpadki przy pisaniu, ale ogólnie fajne
![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Co do fejci: plusik za dość oryginalny pomysł(zalotnicy? łał!), lecz później psuje cały efekt te opuszczenie domku. Już widzę super przygody... można to było naprawdę nieźle rozwinąć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Btw. Jedyne co "masz fajne" to Avatar. PS. Zapomnial bym o tych pieknych scianach.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Impalable - 25-06-2006 o 21:06. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Nie no naprawde ostatnio jakiś czas na wyjątkowe szmiry (czyt. shity)...
1.Fabuła = 1/10 (czy ona ma jakiś sens ?) 2.Wykonanie = 2/10 (n/c) 3.Ortografia = 0/10 (!!!) 4.Ogółem = 3/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: W domu
Imię: Argall
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 59
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ej jak wy możecie oceniać fabułę na podstawie prologu?? Mi się nawet podoba
troche ta ortografia i za krótki prolog, ale jak na 1 fake to nieźle (Widywałem dużo gorsze) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Ehhh krzywe sciany brak fabuły jako takiej.SUPER MEGA HIPER WYPIERDOLONY W UKŁAD SŁONECZNY PRZEZ ZALOTNIKÓW ^^ Hiroł
Wykonanie:6/10 Fabuła:0/10 Inne:0/10 Srednia:2 Popracuj nad fabułą i starannoscią to może cos z tego będzie
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Imię: Alyreherie Salkeverd
Profesja: Knight
Gildia: Polska Gangsterka
Świat: Silvera
|
![]() nie znam sie na fake ale nwet mi sie podobalo moze troszke sciany krzywe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
tlumacze: popros mamę o słownik ortograficzny, uwierz mi przyda sie fake...glupia fabula to tyle ![]() ![]()
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 29-06-2006 o 20:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedys fajnie. Kiedyś ludzie nie robić prologów, od razu dawać pierwszą część. Kiedyś ludzie dawać fejk o ork. Kiedyś bardzo fajnie. Misza zły. Obcy nie-przyjaciel, bić Misza głupim fejkiem. Obcy won z działu fejki.
@down: Jak masz 6 z polskiego to powinnaś wiedzieć, co to ironia bądź sarkazm. @Dark Alphadron: Ja wolę mówić "orce". Bez zamieniania "c" w "k", jak to jest w angielskim. Według tych wszystkich Miodków i innych ortografów, powinno się mówić dodatkowo "krasnoludowie" i "elfowie". Krasnoludowie ujdą, ale tych drugich za nic nie przełknę. "Elfowie" brzmi dobrze tylko jako "Elfowie Wysokiego Rodu", chociaż "elfy" i tak tam bardziej pasują.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 30-06-2006 o 11:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Jesteś, nie czepiajcie się tak tej ortografii! Pisałam na szybko bo w szkole mam 6 z polskiego
![]() ![]() PS. I nie wiedziałam że orci są takie fajne, Misza ![]() ![]() PS1. Ortografia też taka kiepska, bo przyzywyczaiłam sie pisać na Tibii, a tam nie ma polskich znaków, i pisałam na szybko żeby mnie potwór nie dednoł! ![]() Ostatnio edytowany przez Ayunia - 30-06-2006 o 10:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
@toppic Tak ogólnie to gdybyś popracowala nad fabułą (super hero -.-) i ort. to może by coś z tego było. Ostatnio edytowany przez Max121 - 30-06-2006 o 11:47. |
|
![]() |
![]() |