|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Ktoś się wybiera?
Mijesce: Szczytno, 12-14 Sierpnia, Cena: 150zł www.hunterfest.pl Z "największych" gwiazd wystąpią: Pierwszy dzień festiwalu: Opeth, TSA, Acid Drinkers, Dzień drugi: Fear Factory, Sick Of It All, Amorphis, Hurt, Hunter, Trzeci dzień: Children Of Bodom, Napalm Death, Born From Pain, Maroon, Indios Bravos. (http://hunterfest.pl/muzyka.php pełna lista, która będzie jeszcze uzupełniana, np ostatnio doszło Ill Nino) Aha, i prosze nie mówić że mogłem to dać na Metal Militia - mogłem, jednak zakres muzyczny tego festiwalu to metal, rock i reggae. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Rok temu było chyba nieco taniej... Anyway, gdyby nie to, że zamieram pojechać na Woodstock i na ten cel przedupię pewnie kupę forsy, to pojechałbym. Tak czy owak, wolę chyba Woodstock - z powodu klimatu, bo zespoły nijak nie mogą się równać z tymi prezentowanymi na HunterFeście =]
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
Wiesz, jak tak teraz podliczam, to wychodzi że cała ta zabawa pochłonie mi tak z 500zł :-P Koledzy się uparli że wolą kwatery, pole namiotowe jest bee. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
|
![]() Wybralbym sie ale cala uzbierana kase wydaje na gitare i piecyk ;/ szkoda bo zespoly sa naprawde dobre
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Big Cyc, Vavamuffin (sux), Coma (emo sux), Lao Che (\m/\m/\m/), Carrantuohill, Indios Bravos, Farben Lehre i KSU.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() kurde, mialem jechac jednak nie moge
![]() ![]() milej zabawy wszystkim ktorzy sie wybieraja!
![]() |
#7 | ||
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Z tych co przedstawiłeś wybrałbym się na Vavamuffin, Lao Che (\m/\m/\m/\m/\m/\m/) i Indios Bravos (\m/\m/) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobo, ale usłyszałem najnowszą płytę (właściwie sam tytuł mi starczył - zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków, pełen mhrock po prostu =P) i byłem na jednym ich koncercie i mi wystarczyło =p
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
Dla mnie to zawsze był taki średni zespół, wybił się takim średnim debiutem, a teraz tylko "zaprzepaszczone szansa na nagranie dobrej drugiej płyty". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() fajna mieszanka metal&rock z Reggae:-)ciekawe jak to jest w praktyce;p jak to wszystko wygląda:-)myśle że Reggae to uzupelnienie pewnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Gdyby nie ta odległość...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
Hmm, właściwie mieszkam na Pomorzu, może się wybiorę... Lao Che. \m/ \m/ \m/ Hunter \m/ \m/ \m/ Trochę szkoda, że skład jednak gorszy niż na Woodstocku a trzeba tyle płacić. Ciekawe ile sobie taki CoB za koncert policzył. |
|
![]() |
![]() |