![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() Dlaczego kiedy chce obejrzeć filmik, który pobrałem, niechce sie odtworzyć a wszystko robie normalnie (tyle, że ja używam tibiacam NG),więc może mi ktoś to wytłumaczyć ??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() NIce filmik kiedys gralem na Kyrze i jak ogladalem film zabiliscie wielu moich kumpli i nawet o tym nie wiedzialem dopóki filma nie obejrzalem xDDD
Ogladam i "lol jego tez zablil xD" itd Pozatym nie wiem czego film nie dostal oceny 5 tych złotych kółeczek czy co to ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() double post, można go usunąć...
Ostatnio edytowany przez Royal II - 20-07-2006 o 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() to jest ktoś w stanie wyjaśnić czemu filmy niechcą mi się odtworzyć (znaczna większość)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Według mnie to oczywiście jest spowodowane niekompatybilnością filmów z wersją Tibicam. Radze ściągnąć najnowszą Tibicam na www.google.pl po czym ściągać filmiki pod najnowszą wersję. Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() dalej nikt niewie czemu niemoge filmów oglądać
![]() a w tym update bedzie co oglądać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thorthy
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Bo filmy nakrecone zwykla tibicam nie chca sie otworzyc w tibicam ng - uzywac zwyklej tibicam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() ja pobierając zwykłą tibiecam niemoge jej używać, tzn. jak pobiore filmik to jak włączam tibie i tibiecam i wybieram filmik to wyskakuje mi jakiś error i takie moje oglądanie...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() zrozum to: -film był kręcony TibiCam -ty masz TibiCam NG więc film nie bedzie działać pod TibiCam NG -musisz sciągnąc TibiCam..ale oczywiscie jak masz winde 98 no to H**A sie naoglądasz używaj czasem mózgu...czasem
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 21-07-2006 o 12:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() po pierwsze mam windows xp a po drugie z bluzgami gdzie indziej niemoja wina, że nerwowo odbierasz takie tematy
![]() aha i w przyklejonych tematach i poprzez szukanie nic nieznalazłem mogącego mi pomóc, czy nikt niewie co zrobić ?? Ostatnio edytowany przez Royal II - 21-07-2006 o 14:28. |
![]() |
![]() |