![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
|
![]() Mam pytania:
1) Czy shield obniża obrażenia od różdżek (jeżeli tak, to o ile). 2) Jaki mieć najlepiej EQ na 13lv, sorkiem, shield 18 ?? EDIT: Czy każdy może założyć gildię, i jak ?? Ostatnio edytowany przez Robin1357 - 20-07-2006 o 18:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() 1. nie
2. kupuj na co cie stac ( odnosnie cen na swoim swiecie dowiedz sie sam ) byle bylo lekkie. 3. Trzeba miec pacca.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: GRO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Matteo
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 13
Skille: 55/55
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja na 13lvlu mialem tak:
P arm i legi, iron helmet, scarf, dwarven shield. Jest to ciezkie EQ, ale na mniejszych lvlach sie nie nosi backapckow zSDkami UHami HMMami itp wiec nie trzeba miec go duzo. P.S W Tibii wszystko jest dla pacc, dlatego zaczyna mnie ta gra nudzic.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Jak by było wszystko dla PACC to byś w tym momencie nie grał w Tibię. A jak ci sie nie podoba, to kup se PACCa. Cipsoft musi z czegoś żyć...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
|
![]() Mam jeszcze jedno pytanie:
co oznaczają: summon i convince przy opisie potworów ??? EDIT: I jeszcze jedno: od czego zależy co tracimy przy śmierci ?? Ostatnio edytowany przez Robin1357 - 21-07-2006 o 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() summon - ilosc many potrzebnej na przywolanie danego potwora ( stosownym czarem )
convince - ilosc many potrzebnej do przekonania danego potwora aby walczyl po naszej stronie ( stosowna runa ) to co tracimy przy smierci zalezy od szczescia - dla kazdego przedmiotu mamy niezaleznie 10% szansy ze wypadnie. plecaki/ bagi wypadaja zawsze niezaleznie od tego gdzie je wlozymy.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Polska
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
|
![]() 1) nie bo różdżki to magia, a shield działa na obrażenia fizyczne.
2) Jakie uwazasz. Ja miałem Crown Helmet, Noble Arm, plate legi, buty i guardian shilda. Po desercie kupiłem Blue robe. 3) Kazdy moze. A jak to zrobic to jest chyba poradnik. Dodam że musisz miec 4 osoby z PACCem.