|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Na siebie możesz czar spontaniczny runke możesz na kogo chcesz(na siebie kolege lub potfora
![]() Tak musisz kliknąć use with na runke a potem na "gościa"! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 11-08-2004 o 18:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Włocławek (Lunara)
![]() |
![]() Jesli chcesz uzyc runy na innym graczu to ja bym proponowal CTRL+LPM na runie a potem LPM na graczu, tak jest duzo wygodniej i szybciej
![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() Cytuj:
To chyba grasz drugi tydzien w ta gre, bo nie wydaje mi sie zeby szybciej bylo latac palcem po klawiaturze wciskajac CTRL niz po prostu PPM -.-" _____________________________________ Fingerout - 119lv Master Sorc (Danubia) Ostatnio edytowany przez Fingerout - 11-08-2004 o 20:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @ re up.
Hmm. To rzeczywiście trzeba się namęczyć. W końcu ten klawisz jest pierwszy z brzegu. Ja nioe gram 2 tydzien tylko jakis 112 i też tego używam.
![]() |
![]() |
#7 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Chodzi o porownanie: Prawy przycisk myszki a pozniej lewy vs lewy + klawisz a pozniej prawy. Nesipeh upiera sie ze myszka + klawiatura jest latwiej niz sama myszka, szczegolnie polecam w czasie biegu wyprubowac bawienie sie z ctrl. |
![]() |
![]() |