|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Witam...
Chciałbym tu omówić kilka spraw a mianowicie: -Co według Was sprawia, że spędzamy tyle czasu grając w Tibie; pisząc o Tibii na między innymi tym forum; rozmawiając i rozmyślając o Tibii? Dla mnie największymi zaletami Tibii są: -jej tematyka -możliwość poznania wielu ciekawych osób -możliwość poprawienia języków A wady to dla mnie: -Tibia to złodzieka czasu ![]() -Zalewająca grę fala nOObostwa Podsumowywując chciałbym, abyście co sprawia Wam najwięcej przyjemności podczas grania w Tibie, a co Wam najbardziej przeszkadza...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: juz niegram
|
![]() Tbia jest fajna i atrakcyjna i z wielką przyjemnością bym się z nią umówił.
![]() A tak na poważnie. Rozrywką ludzi jest min rywalizacja! Zdobywanie najwyrzszych leveli, najlepszych skilów. Szeroki zakres przygód, możliwoś przeżywania trudnych chwil i sytujacji z przyjaciółmi. Kto raz wejdzie w ten świat fantsy prędko nie wyjdzie. Wiele ludzi do gry inspirują ksiązki fantastyczne typu Władca Pierścieni, Hobbit ,Wiedżmin i wiele wiele innych, to własnie w Tibii mogą spełniać mażenia zrodzone pod wpływem czytania tak wspaniałych książek!! Ostatnio edytowany przez Elfret* - 13-08-2004 o 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Mnie tibia wciąga grafiką i jej prostotą. W miendzyczasie zaczołem pogrywać w UO ale zrezygnowałem bo jest zbyt skomplikowana. Wogule lubie tematyke fantasy i gry RPG (szczegulnie netówki).
P.S. W tibii trzyma mnie jeszcze PACC (za 2 miechy przedlurzam)
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Plusy (+):
- Prostota - Możliwość grania z setkami innych graczy naraz (Jak każdy MMORPG) - Grywalność - Jest bardzo rozbudowana i ciągle ulepszana - Dodatki (TibiaCam, TibiaNews itp.) - Łatwy system komunikacji etc. Minusy (-): - Nuda (łownienie rybek, trening, rune making) - "Załamania" (zbyt duże straty po śmierci itp.) - Ludzie.. (PowerAbuserzy, Thiefy, wszystko co najgorsze)
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() plusy
-grywalnosc minusy -grafika -lurowanie potworow ![]() -pk -nie ma muzyki -thiefy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Podoba mi sie to ze mnie to tak wcionga ze tyle jest qestu wcionsz cos nowego itp...
![]() ![]() Mnie wq....jom najbardziej pk i ci co lurujom potwory ![]() Idzie baba przez las-zmenczyla sie i wq....iona pobiegal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Harmonia | Ab'Dendriel
|
![]() Według mnie w tibi wciąga :
- Możliwosc poznania nowych ludzi. - W tibi co jakis czas jest cos nowego. - Wszystko sie moze zdarzyc czyli np :Wejdziesz na main z 8 levelem i dostaniesz jakis stuff za free albo idziesz widzisz trupa a w nim k armor =). - Mozna sie posmiac z n00bow ![]() Ale najbardziej denerwujace jest to ze jak deadniesz to zalujesz poswieconego czasu na bicie levela skill czy ml oraz zdobywania kasy na stracony przedmiot. ( muwie o sobie nie wiem jak wy ![]() |
![]() |
![]() |