|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() czasami macie problemy ze sie nie da usunac jakiegos pliku??tak to ja jestem tym zbawca!!dam wam poradnik jak skasowac plik ktorego nie da sie skasowac
![]() no to punkt nr 1 jesli wyskakuje ci okienko ze ktos uzywa tego programu to tak zrob punkt nr2:wchodzimy na jaka strone do sciagniecia pliku (ja bylem na skype.pl ![]() punkt nr3:np macie gdzies tam zapisane (ja mialem to samo ![]() ![]() ![]() edit:a komu chce sie szukac jakiegos programika??tak jest latwiej ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kubalolz - 16-08-2006 o 07:24. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cienkie.
Sa programy kasujace tego typu pliki, w ktorych nie trzeba sie tyle bawic.
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zamiast coś pierdzielić to lepiej po prostu uruchomić komputer w trybie awaryjnym i usunąć plik.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tak jest tylko w windowsie, a dlaczego? bo jest chujowy. A xp ze wszystich najgorszy - nie znam człowieka któremu by się coś nei popieprzyło - mi przez jebanego windowsa dysk 200GB czyta jako 120GB - na linuksie jest wszystko w porządku. Dałem ten przykład dlatego że problemy ze skasowaniem pliku są tylk na windowsie....
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Znam 2 łatwiejsze wyjścia: Total Comander or KillBox...
@up: masz źle skonfigórowanego windowsa jeśli chodzi o dysk... Windows XP Pro nie jest zły... ale tylko ten... no i może 98 SE...
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 15-08-2006 o 20:52. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Andrew:
A więc masz szanse poznać - mi się w żadnym windowsie nic nie pieprzyło ;] @Topic: I po co się męczyć skoro można uruchomić kompa w trybie awaryjnym?;p
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
@poradnik: bladego pojecia nie mam co autor tematu chcial przekazac, 4x czytam pierwszego posta i nadal ani troche nie rozumiem jego tresci. Ale coz, sam autor przyznal ze ma 9 lat... hm... komunie jakos niedawno byly chyba, nie? |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Jest taki program niszczarka plików,i tyle...
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: De Gie ;]
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 185
Poziom mag.: 75
![]() |
![]() Cytuj:
On moze sobie cztać ale i tak możesz zpisać an tym dysku 200gb ściągnij sobie jakąś łatke czy coś ja tesz tak mialem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() @edit ja robilem formata i mialem zwalony uwaga uwaga... okna xp!!z tibii mnie wywalalo i nie moglem grac w zadna gre bo tez wywalalo z internetu tez wywalalo to na laptopie w GTA: SA gralem ![]() @edit robimy konkurs kto zrobi najwiecej literowek Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Kubalolz - 16-08-2006 o 07:22. |
|||
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Enchanted Valley
Świat: Danera
|
![]() @Up
To są błędy ortograficzne. Nie rób konkursu, jeżeli sam nie napisałeś dobrze... @Topic Do takich rzeczy są programy. |
![]() |