|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: dom bez klamek
Świat: RL
|
![]() Sprawa ma się tak:
Ide sobie z Kazordoon do Ab'dendriel z nowokupionym crown helmetem i nagle jakis koleś prosi mnie o food, daje mu 2 meat (a co mi tam) a koles pokazuje mi swoja bron i pyta jaką ja mam, też mu pokazuje a potem on pyta sie o helmet to pokazalem mu mój nowy crown helmet na to on rzucił jakies tam zaklecie (nie znam sie na czarach bo knightem jestem) na mój helmet i zostaje on otoczony ogniem tak że nie moge go dosięgnąć następnie odepchnął mnie na bok, schował mój helmet do plecaka i uciekł! Co ja mam teraz zrobić? Na zakup nowego mnie nie stac a na blackliste nie moge go wpisac bo mam za mały lv? Prosze pomóżcie mi! |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Nie mozesz nic zrobic. Idz na potwory i zarob na kolejny. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() to już twój problem Naucz się żeRZECZY POKAZUJE SIE TYLKO NA DP LUB NA TRADE
co do czaru to na 99.9% był to fire field gosc rzucil ff na helmet i cie odepchnoł a na servach non-pvp ogień trwa ~5sec więc miał czas by odepchnąć cię i skroić helmet więc to TWOJA wina naucz się mądrości jaką napisałem pogrubioną czcionką i niech ci wejdzie w pamięć @down ale zazwyczaj sie pokazuje a takie losowe sprawy z internetem to trzeba wiedzieć czy można zaufać internetowi czy nie co do czasu ff to dałem znak przybliżenia przy tych 5 sekundach
![]() Ostatnio edytowany przez Knight Simon Dark lord - 11-08-2006 o 13:08. |
|
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||