|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Otóż chce się zarejestrować na tej liście ale jak wpisuje kod sprawdzający to wywala mi coś takiego:
You have to type code from picture here. No to wpisałem ten kod tak jak tam pokazali [[kod]] nawet napisalem tak [kod] i bez tych [] ale za nic w świecie nie moge się zarejestrować. Proszę o pomoc. Ps: Pisze to na forum, bo to w sumie jest projekt tibia.pl ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Myszków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fenomex
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 54
Skille: 79/42
Poziom mag.: 15
|
![]() niewiem dokladnie o co lazi ale jak cos takiego wyskakuje to moze im sie serv zawiesil. sproboj jutro
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Brzozów
Stan: Początkujący
Imię: Cyganer
Profesja: Knight
Świat: Amera
Poziom: 30+
Skille: 70+
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wpisuje wszystko co trzeba podajać mój nick z Tibii by było wiadomo kto raportuje ale nadal przy wpisywaniu kodu wywala mi taki napis:
You have to type code from picture here. Nie moge wpisać tego kodu i nie wiem czemu. Ostatnio edytowany przez Erhion - 16-08-2006 o 09:09. |
![]() |
![]() |
#5 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() W komentarzu postaci na którą zakładasz konto musisz wpisać kod w formacie [[kod]] (koniecznie z małych liter), natomiast w polu pod obrazkiem normalnie bez [[ ]] (również z małych liter). Przykład:
Obrazek: nusg Pole pod obrazkiem: nusg Komentarz postaci: [[nusg]] Komunikat You have to type code from picture here. wyskakuje w przypadku nie wpisania/błędnego przepisania kodu z obrazka do pola.
#6 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Ja wiem o co chodzi (raczej).
W miejscu pod obrazkiem wpisujesz np: earo W komentarzu swojej postaci w tibi wpisujesz [earo]. Lub z dwoma [[ ]] nie kojaży już. -------- Za wolno :/ |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dzięki pomogło mi to ruszyć ale mam kolejny problem.
Pisze mi, że nie ma takiej postaci na tibia.com . ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Erhion - 16-08-2006 o 09:58. |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() tak samo jak zareczales ze kod dobrze wpisujesz?