|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Exiva "Kurt Rookslayer
Stan: Rookstayer
Imię: Kurt Rookslayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Imperial Army
Świat: Mytchera
|
![]() Gram na mytcherze jako rookslayer,knight,sorc,pall... najwiecej frjdy daje mi gra sorcem i ... rookslayerem.. Ymm propozycja. Serwer Candia jest nowym serwerkim.. Chcialbym (z Wasza pomoca oczywiscie) zajac sie nim XD. Wszyscyktorzy chca niech tworza nowe postacie na ty mserwerku i graja jako rookslayerzy.. ludzie z paccem mile widziani..w koncu ktos stworzy gildie.. jedna jedyna gildia dla rookslayerow na serwerku ktroy nie jest stary..za rok kazdy rookslayer bedzie mazyl aby dostac inva do niej XD.
![]() NIe jedzcie mnie od jakiegos n00ba co mysli ze odrazu miliony osob lookna do tgo tematu bo tak nie bedzie pewnie a ja nie jestem n00bem. Jesli uwazacie ze to glupi pomysl napiszcie to grzecznie a mod pewnie usunieten temat. pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Gg: 7873282
A tak na przyszlosc: Z lewej strony panelu masz komunikatory ktore ktos tam uzywa. Jesli podal swoje gg to jest sloneczko ze stanem. ![]() wystarczy na nie najechac i zobaczysz wtedy gg. Pozdrawiam ![]() @@edit: Chodzilem po rynku i zaczepialem wiare z paccemXD. Noi znalazlem czlowieka ktroy stworzyl nam gildie!! Gildia zwie sie Candia Rookstylers. Potrzebujemy 4osoby z paccem na v-ce leaderow. Piszcie w grze do Dark-Mormor. Piszcie po angielsku XD. Mysle ze to za****y pomysl. Jesli sa ludzie ktorzy tak uwazaja to zakladajcie chary robcie 2lvl i piszcie do niej... Ostatnio edytowany przez Kurt Rookslayer - 21-08-2006 o 21:07. Powód: ymm nagly wypadek.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Rookstayer
stay-zostac |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Co to ma do żeczy? ![]() my tu o glidi gadamy a ty wyjeżdzasz z swoim angielskim (wszyscy to wiedzą) i tak nie byles ![]() @edit: w innym temacie ![]() Cya See you in Tiba.......... Ostatnio edytowany przez Damian_ - 22-08-2006 o 11:05. Powód: Nagły zauważalny błąd |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Chodzi mu o to ze jak pisalem tego edita..robilem to tak szybko ze mi sie pojebalo.. zamiast Candia Rookstayers napisalem Candia Rookstylers. Tyle..
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() o.O chętnie zrobie sobie rookstayera na Candii,bo myslalem,gdzie by tu zrobic
![]() dopiero 1lvl nieldlugo zaczne grac,mam pacca pisalem do lidera i napisal ,ze piozniej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
No to fajniutko.. Cos czuje po kosciach ze to moze wypalic XD. Naprawde fajnie.. wierc jej dziure przez caly czas ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Do rzeczy ma to dużo, bo rookslayer a rookstayer to dwie całkiem różne rzeczy.
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Czlowieku koniec tematu.. wiemy wiemy ze pisze sie tak a nie inaczej..moja wina ze jakis cas temu nie wiedzialem i zrobilem se postac o nazwisku Rookslayer??co majac 12lvl na roku mialem robic nowego chara? puknij sie wleb. Jesli nie o to chodzi tylko o nazwe gildi to patrz wyzej wytlumaczylem ze sie pojebalem i nie zauwazylem wczoraj tego.. my wiemyco znaczy po angielsku dane slowo.. a Ty wiesz? fuck U sprawdz w slowniku anglosaysie.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ze względu że Lider gildii "Candia Rookstayers" nie wywiązuje się ze swoich
obowiązków,ja i Kurt Rookslayer postanowiliśmy stworzyć nową gildię(Rookstyers-nazwa , a raczej brak a jest celowy). Wszystkich chętnych oraz tych co doszli do gildii "Candia Rookstayers" proszę o kontakt do mnie na gg(924233) lub na gg Kurta.Gildia jest w trakcie formowania więc bardzo nam zależy na osobach posiadających pacc,oczywiście inni także będą przyjmowani. Ostatnio edytowany przez Mardil - 22-08-2006 o 16:35. Powód: Literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
No to mamy problem.. Tym problemem jestes ty.. a raczej twoja glupotaXD. tylko tobie przeszkadza to..jak przeszkadza to nie wlaz na ten temat i nie nabijaj sobie bezsensownie postow.. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jaki jest sens nabijania postów odkąd nie widać ich ilości? Moja glupota? Popatrz sobie 1. post w tym temacie, czyż jego autor nie brzmi jak kompletny idiota pisząc jak wielką satysfakcję daje mu gra rookslayerem z ~13 lvlem? Tak trudno kliknać w ten edit i poprawić te blędy?
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Mam cie w dupie.. Napiisalem tak bo tak chcialem.. Jesli cie to wqrwia czy cos.. to nie patrz tutaj i nie wchodz na ten temat.. Patrzylem na inne twoje posty.. jestes uparty jak osiol.. Ale ja mam chei w chuju.. pisz co chcerz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zyziek'Den
Profesja: Knight
Gildia: Empire of Rome
Świat: Candia
Poziom: 45
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
![]() @Kurt Rookslayer
Jesli wiesz jak sie pisze poprawnie to zedytuj 1 posta i bedzie po sprawie, a nie sie klocisz ![]() Wiec pisz poprawnie a nie tak jak chcesz ![]() chcesz* |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() no coments..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie warto sie z toba klocic, argumenty masz za przeproszeniem po chuju. Twoja pieprzona inteligencja i upartość nie pozwala ci kliknac w ten edit i zedytowac posta. Powodzenia w tworzeniu twojej gildii, wielki rooksLayerze.
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() Nareszcie sie odjebales.. Dziekuje XD