|
|||||||
| Notki |
| Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Exiva "Kurt Rookslayer
Stan: Rookstayer
Imię: Kurt Rookslayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Imperial Army
Świat: Mytchera
|
Gram na mytcherze jako rookslayer,knight,sorc,pall... najwiecej frjdy daje mi gra sorcem i ... rookslayerem.. Ymm propozycja. Serwer Candia jest nowym serwerkim.. Chcialbym (z Wasza pomoca oczywiscie) zajac sie nim XD. Wszyscyktorzy chca niech tworza nowe postacie na ty mserwerku i graja jako rookslayerzy.. ludzie z paccem mile widziani..w koncu ktos stworzy gildie.. jedna jedyna gildia dla rookslayerow na serwerku ktroy nie jest stary..za rok kazdy rookslayer bedzie mazyl aby dostac inva do niej XD.
NIe jedzcie mnie od jakiegos n00ba co mysli ze odrazu miliony osob lookna do tgo tematu bo tak nie bedzie pewnie a ja nie jestem n00bem. Jesli uwazacie ze to glupi pomysl napiszcie to grzecznie a mod pewnie usunieten temat. pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
|
Gg: 7873282
A tak na przyszlosc: Z lewej strony panelu masz komunikatory ktore ktos tam uzywa. Jesli podal swoje gg to jest sloneczko ze stanem. ![]() wystarczy na nie najechac i zobaczysz wtedy gg. Pozdrawiam ![]() @@edit: Chodzilem po rynku i zaczepialem wiare z paccemXD. Noi znalazlem czlowieka ktroy stworzyl nam gildie!! Gildia zwie sie Candia Rookstylers. Potrzebujemy 4osoby z paccem na v-ce leaderow. Piszcie w grze do Dark-Mormor. Piszcie po angielsku XD. Mysle ze to za****y pomysl. Jesli sa ludzie ktorzy tak uwazaja to zakladajcie chary robcie 2lvl i piszcie do niej... Ostatnio edytowany przez Kurt Rookslayer - 21-08-2006 o 22:07. Powód: ymm nagly wypadek.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
Rookstayer
stay-zostac |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
|
Co to ma do żeczy? my tu o glidi gadamy a ty wyjeżdzasz z swoim angielskim (wszyscy to wiedzą) i tak nie byles bo ktos inny to napisał @edit: w innym temacie ![]() Cya See you in Tiba.......... Ostatnio edytowany przez Damian_ - 22-08-2006 o 12:05. Powód: Nagły zauważalny błąd |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
|
Chodzi mu o to ze jak pisalem tego edita..robilem to tak szybko ze mi sie pojebalo.. zamiast Candia Rookstayers napisalem Candia Rookstylers. Tyle..
Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
o.O chętnie zrobie sobie rookstayera na Candii,bo myslalem,gdzie by tu zrobic
![]() dopiero 1lvl nieldlugo zaczne grac,mam pacca pisalem do lidera i napisal ,ze piozniej ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
|
@up
No to fajniutko.. Cos czuje po kosciach ze to moze wypalic XD. Naprawde fajnie.. wierc jej dziure przez caly czas . Ja ma m3lvl postacia na tym serwie wiec spokoxD.Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
|
Do rzeczy ma to dużo, bo rookslayer a rookstayer to dwie całkiem różne rzeczy.
|
|
|
#10 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
Czlowieku koniec tematu.. wiemy wiemy ze pisze sie tak a nie inaczej..moja wina ze jakis cas temu nie wiedzialem i zrobilem se postac o nazwisku Rookslayer??co majac 12lvl na roku mialem robic nowego chara? puknij sie wleb. Jesli nie o to chodzi tylko o nazwe gildi to patrz wyzej wytlumaczylem ze sie pojebalem i nie zauwazylem wczoraj tego.. my wiemyco znaczy po angielsku dane slowo.. a Ty wiesz? fuck U sprawdz w slowniku anglosaysie.. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Stan: Na emeryturze
|
Ze względu że Lider gildii "Candia Rookstayers" nie wywiązuje się ze swoich
obowiązków,ja i Kurt Rookslayer postanowiliśmy stworzyć nową gildię(Rookstyers-nazwa , a raczej brak a jest celowy). Wszystkich chętnych oraz tych co doszli do gildii "Candia Rookstayers" proszę o kontakt do mnie na gg(924233) lub na gg Kurta.Gildia jest w trakcie formowania więc bardzo nam zależy na osobach posiadających pacc,oczywiście inni także będą przyjmowani. Ostatnio edytowany przez Mardil - 22-08-2006 o 17:35. Powód: Literówka |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik forum
|
@up
No to mamy problem.. Tym problemem jestes ty.. a raczej twoja glupotaXD. tylko tobie przeszkadza to..jak przeszkadza to nie wlaz na ten temat i nie nabijaj sobie bezsensownie postow.. Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
|
Jaki jest sens nabijania postów odkąd nie widać ich ilości? Moja glupota? Popatrz sobie 1. post w tym temacie, czyż jego autor nie brzmi jak kompletny idiota pisząc jak wielką satysfakcję daje mu gra rookslayerem z ~13 lvlem? Tak trudno kliknać w ten edit i poprawić te blędy?
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik forum
|
@up
Mam cie w dupie.. Napiisalem tak bo tak chcialem.. Jesli cie to wqrwia czy cos.. to nie patrz tutaj i nie wchodz na ten temat.. Patrzylem na inne twoje posty.. jestes uparty jak osiol.. Ale ja mam chei w chuju.. pisz co chcerz.. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 03 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zyziek'Den
Profesja: Knight
Gildia: Empire of Rome
Świat: Candia
Poziom: 45
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
@Kurt Rookslayer
Jesli wiesz jak sie pisze poprawnie to zedytuj 1 posta i bedzie po sprawie, a nie sie klocisz Wiec pisz poprawnie a nie tak jak chcesz chcesz* |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik forum
|
no coments..
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie warto sie z toba klocic, argumenty masz za przeproszeniem po chuju. Twoja pieprzona inteligencja i upartość nie pozwala ci kliknac w ten edit i zedytowac posta. Powodzenia w tworzeniu twojej gildii, wielki rooksLayerze.
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik forum