|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
Wita wszystkich amianowicie chodzi mi o slimy.Poszukuje jednego respa slima gdzie chodzi malo ludzi i nie trza ustawiac parceli tylko sie ustawic przy scianie.Kiedys widzialem na jakis screenach awanse ludzi i trenili w takim domku ktoru mial szerokosc 2-3 kratek i byl to pokoik teren byl szedzie otoczony bagnem.Jesli ktos wie jak tam dojsc lub zna inne miejscowki z 1 slimem malo odwiedzanym to prosze o mapki.Za pomoc dziekuje
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Brzozów
Stan: Początkujący
Imię: Cyganer
Profesja: Knight
Świat: Amera
Poziom: 30+
Skille: 70+
Poziom mag.: 5
|
Dom czarnego rycerza - to ten domek...
Schodzimy jedno piętro w dól i na lewo. Inne: Bagna Venore (w słynnej jaskini rotów, osobiście codziennie tam trenuje), na skrzyżowaniu dróg północ - połódnie, zachód - wschód Koło domu czarnego rycerza - na zachód* (poprawka ). Trenujemy między krzakami przy wodzie. Dostajemy się tam przechodząc pod ziemią, a dziura jest po drodze do amazon camp.To było do Venore. Teraz Ab'dendriel - idziemy przez jakinie trolli, dostajemy się do jaskini z ghulami (jednym...), szkieletami, spiderami i slimami. Jest tam miejsce koło łóżka. Osobiście tam nie trenowałem Ostatnio edytowany przez Cyganer - 03-09-2006 o 01:38. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Profesja: Sorcerer
|
No to nie zawiele mogę pomóc
Co do tej miejscówki to nie wiem gdzie, ale dobre miejsce jest na Ghoustland na powierzchni. Przy tej jaskini najbardziej na poludnie można sie zastawić bez parceli za skałą o ile nie przyjdą N00by . Slimy są też na Foldzie na poziomie - 2 w Dark Catedra ale to raczej odpada bo ludzi dużo ![]() Wiadomo Bagna obok Venore dokladnych miejsc nie znam bo nie mieszkałem w Venore No to chyba tyle, wiem że mało pomogłem ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Astera
|
Jest duzo takich miejsc. Nie chce podawać wszystkich ale dobre są w ghostland, nad amazon camp, ogolnie bagna w veno, niedaleko dwarf bridge w jaskini trolli, w outlaw camp itd..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
Niewiem jak na waszych światach ale na Lucerze nie zabijają zazwyczaj slimów z którymi trenimy (np. w dc). Na jakim świecie grasz? Jeśli pvp/e-pvp to polecam monka (wtedy możesz się zaszyc tam gdzie Ci się rzewnie podoba).
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
Slimy w kopalni poziom pod guardami. W tej chwili właśnie tam trenuje. Jest tam aż 6 spotów do trejna.
Btw. Slimy przesówają parcele. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
Cytuj:
Najlepszą, moim zdaniem, miejscówką jest wysepka w Venore. Żeby się tam dostać po drodze na AC musisz iść jaskinią na zachód (żadnych potworków w takowej nie ma), po drabince na górę i po lewo powinien respić się Slime (nie idź dalej na zachód po ścięciu krzaczorów, tam sobie nie potrenisz). Trenowałem tam od 75/75 do 81/82 i nie narzekam. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
Ja uwazam ze najlepsza miejscuwka sa kopalnie dwarfow ,lub podziemia Ab