|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wita wszystkich amianowicie chodzi mi o slimy.Poszukuje jednego respa slima gdzie chodzi malo ludzi i nie trza ustawiac parceli tylko sie ustawic przy scianie.Kiedys widzialem na jakis screenach awanse ludzi i trenili w takim domku ktoru mial szerokosc 2-3 kratek i byl to pokoik teren byl szedzie otoczony bagnem.Jesli ktos wie jak tam dojsc lub zna inne miejscowki z 1 slimem malo odwiedzanym to prosze o mapki.Za pomoc dziekuje
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Brzozów
Stan: Początkujący
Imię: Cyganer
Profesja: Knight
Świat: Amera
Poziom: 30+
Skille: 70+
Poziom mag.: 5
|
![]() Dom czarnego rycerza - to ten domek...
Schodzimy jedno piętro w dól i na lewo. Inne: Bagna Venore (w słynnej jaskini rotów, osobiście codziennie tam trenuje), na skrzyżowaniu dróg północ - połódnie, zachód - wschód ![]() Koło domu czarnego rycerza - na zachód* (poprawka ![]() To było do Venore. Teraz Ab'dendriel - idziemy przez jakinie trolli, dostajemy się do jaskini z ghulami (jednym...), szkieletami, spiderami i slimami. Jest tam miejsce koło łóżka. Osobiście tam nie trenowałem Ostatnio edytowany przez Cyganer - 03-09-2006 o 00:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Profesja: Sorcerer
|
![]() No to nie zawiele mogę pomóc
![]() Co do tej miejscówki to nie wiem gdzie, ale dobre miejsce jest na Ghoustland na powierzchni. Przy tej jaskini najbardziej na poludnie można sie zastawić bez parceli ![]() ![]() Slimy są też na Foldzie na poziomie - 2 w Dark Catedra ale to raczej odpada bo ludzi dużo ![]() Wiadomo Bagna obok Venore dokladnych miejsc nie znam bo nie mieszkałem w Venore ![]() No to chyba tyle, wiem że mało pomogłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Astera
|
![]() Jest duzo takich miejsc. Nie chce podawać wszystkich ale dobre są w ghostland, nad amazon camp, ogolnie bagna w veno, niedaleko dwarf bridge w jaskini trolli, w outlaw camp itd..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Niewiem jak na waszych światach ale na Lucerze nie zabijają zazwyczaj slimów z którymi trenimy (np. w dc). Na jakim świecie grasz? Jeśli pvp/e-pvp to polecam monka (wtedy możesz się zaszyc tam gdzie Ci się rzewnie podoba).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Slimy w kopalni poziom pod guardami. W tej chwili właśnie tam trenuje. Jest tam aż 6 spotów do trejna.
Btw. Slimy przesówają parcele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Najlepszą, moim zdaniem, miejscówką jest wysepka w Venore. Żeby się tam dostać po drodze na AC musisz iść jaskinią na zachód (żadnych potworków w takowej nie ma), po drabince na górę i po lewo powinien respić się Slime (nie idź dalej na zachód po ścięciu krzaczorów, tam sobie nie potrenisz). Trenowałem tam od 75/75 do 81/82 i nie narzekam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
![]() Ja uwazam ze najlepsza miejscuwka sa kopalnie dwarfow ,lub podziemia Ab
niepolecam blackknight hause ![]() |
![]() |
![]() |