|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Cześć wszystkim jestem nowy wlaśnie zrobiśem sobie konto na forum.
I mam takie pytanie odnośnie Paladyna, otóz czy czy warto shieldingować palem poniewaz nie ućywa on tarczy naogół i czy to coś wtedy wogóle daje jeśli jej nie nosi? Mam nadzieje że nie dostane upomnienia szukałem już podobnego tematu ale nie znalazłem takiego który rozwiał by moje wądpliwosci ![]() Pozdrawiam FaNaTyKo ![]() Ostatnio edytowany przez Fanatyko - 08-09-2006 o 14:09. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Oczywiście, Shielding jest bardzo potrzebny i przydatny Paladinowi. Gdy zostaniesz zaatakowany przez Knighta i założych Shielda z załóżmy 60 shieldingiem zadaje Ci on mierne hity i do tego od czasu do czasu... Gdy skończyły się bolty/strzały a musisz wyjsc z dosyć niebezpiecznego miejsca zakładasz shielda i jedziesz. Shielding sie przydaje i zauważ że już od 30-40 levelka ludzie noszą ze sobą tego dwarven/dragon shield.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() A czy nie noszać tarczy Shielding palowi coś daje??
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Sam grałem palladynem i uwierz mi treń shielding żeby mniec jak najwyższy.
![]() Zobaczysz jak cie spotka pk i załozyc tarcze przekonasz sie że twój trud nie poszedl na marne. ![]() ----------------------------------------------- Tibia jest jak narkotyk. Ale z goździkową dasz rade z nim zerwać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Łęczna
Stan: Początkujący
Imię: Dreth Miath
Profesja: Rookstayer
Gildia: Green Brothers
Świat: Grimera
Poziom: 10+
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
No chyba, że ten pk jest druidem/sorcem ![]() Do tematu. Oczywiście, że opłaca się trenować shielding. Przydatny jest gdy goni nas pk - knight, ale ja ostatnio miałem taką sytuacje, że na demon huncie padł nam knight bez aol'a i to właśnie pall poszedł bloknąć demonka z yellow hp (dał rade :-) ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Podczas trenowania dista nalezy korzystac i, rzucajac spiry, podnosic wartosc shieldingu, glownie dlatego ze robimy to za darmo, wiec lepiej trenowac niz nie trenowac ( niezaleznie od tego czy bedziemy z tego korzystac ). Trenowanie shielding ot tak, zeby tylko byl wiekszy, korzystajac np z broni melee nie ma sensu.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Opłaca się trenować shielding powody podano wyżej. Shielding daje obrone tylko w wypadku założonej tarczy.
BTW Błędy celowe?? Jeśli nie to" pisze się otóż, a nie otóz. Noszać chyba nosić albo nosząc. Błedy typu literówki możesz sprawdzać na www.ortografia.pl. Mogła sie ci też przestawić klawiatura na tryb 469(niemieczki) jeśli tak to sorka
Jarassimus- na zawsze w naszej pamięci :F Może wróciłem, może nie ![]() 272 posty Ostatnio edytowany przez Tawer Redeye - 18-09-2006 o 18:13. Powód: COś |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Jednak kiedy założysz kuszę bądź łuk (czyli przez 90% huntów) shielding jest mnożony przez 0 czyli go niema.
|
![]() |
![]() |