|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() To że sca albo sova mozna miec z anihilatora a thunder hammer mózna lootnąć tylko z orshabaala więc i tak bedie ich dużo mniej x)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mówie NIE ! JAk zdobedziesz tego cholernego thunder hammera? przeciez on jest warty z 2 mln k...dasz tyle za niego? pozatym nie opłaca sie, ponieważ dla wysoko lvl knighta nie problem mieć magic sword chociazby z annihilatora, no chociaż miał by probemy przy zabijamu demonów z kumplami ale to nic
a no ciekawe jakbys nie chciał kupić to ciekawe czy zabijesz orsabaala ? wątpie w to bardzo ![]() ps.Więcej buziek się nie dało?
Arsenal 4ever. i Tyle ![]() Ostatnio edytowany przez Mafuss - 07-11-2005 o 14:23. |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() czy ja wiem czy TH 2kk .... SoV chdozi po tyle na średniej długości życia światach... ja za TH bym wziął nie mniej niż 10kk
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Gallar
Profesja: Knight
Gildia: Allstars
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 5x/5x
Poziom mag.: 2+
|
![]() A ja chce Wam powiedzieć że jestem na 1000% przekonany że TH wypada tak często jak e plate z demonqa... czyli Panowie na elysi mieli szczęscie..
To NIE zmienia imbalansu broni.. ile jest thunder hammerów ? Jeden na elysi i ze 2 na Antice?... Wart od. 5mln gp wzwyż.. jesli wogóle ktoś go zechce sprzedać... zastanów sie... |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
![]() |
![]() Zgadzam sie z Lukiem06 lootnąć thunder hammera z orsha cieżko by było, co prawda wogule cieżko zabić orsha. Więć nie ma nic do mówienia, nadal rządzą swordy i axy.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
Pozatym, nieznamy częstotliwości wypadania Thunder Hammera, bo inni zdobywcy głów Orshabaali nie chwalili się lootem. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Biorąc pod uwage częstotliwośc pojawiania sie Orsha, a także to jak często zapewne leci z niego TH to mozemy oczekiwac na szanse jego zlootowania gdzies raz na rok na danym serwerze <co i tak bylo by niezłym wynikiem> więc ja bym zabardzo na ten legendarny młot nie liczył.... To i tak będzie "Rare" w pełnym tego słowa znaczeniu....
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() 2mln to chciuałbym zeby tylko szkotował....
|
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Fajny sprzecik do dekoracji domku. Na elysii nie ma nikogo kto by potencjalnie chcial nim walczyc, jesli zostanie sprzedany to tylko po to zeby polezec u kogos innego.
Imbalans zmieni sie wtedy, gdy zostanie odkryty quest z ktorego bedzie mozna otrzymac silnego cluba, bo na masowe pojawianie sie Orsha raczej nie licze...
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak =) Są równe...ale tylko pod wzgledem statystyk.
SCA ,SoV moze zdobyc kazdy 100 lvl+ TH nie ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Mam pytanie : Co to za kulka na prawo od kasy???
BIG BLACK PEARL?
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Witam.
Z tego co czytałem na tym forum to z orhsabala (nie wiem czy dobrze napisałem ![]()
#16 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez luzik - 07-11-2005 o 17:56. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() hehe jak już wspomniałem w innym temacie Despen (105 club) I Pskonejott (107 club) żałują że nie grają na Elysi, ale zarazem pewnie szykują się na blokowanie orsha na swoich servach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: a na co to ;)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
Nie no taka jest prawda ze to własnie polak ma TH w swoim domku ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Raz ma rok wydaje mi sie że to przesada może raz na msc bym jeszcze łyknoł ale nie na rok
![]() ![]() ![]() Jednym słowem skoro się tak zadko pojawia orsha to znaczy że troche częsciej będzie wypadał skoro gdzieś około 4 otsha zabili i za tym 4 wypadł o często tak mi sie zdaje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Moim zdaniem na następnym updacie Cipy powinny zmienic jedna rzecz - zmienić miejsce TH z Demon Armorem w Anihilatorze.
Powód? W końcu na Ani będzie broń dla KAŻDEGO, prócz palla. Club, Axe i Sword. A demon armor? Sama nazwa mówi, że ma z demona wypadać, np. z Orsha |
![]() |