|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2006
|
![]() http://rapidshare.de/files/32148180/hiatori.avi
http://rapidshare.de/files/32146980/congreve.avi O to 2 krótkie filmy avi jak padają Congreve i Hiatori the Sorcerer. Nie sa zbyt dlugie ale myśle że to wystarczy, po prostu chcę pokazać jak łatwo można zabić wysokiego lvla sorca noob charami. Teraz niestety już tych akcji nie powtarzamy bo wszyscy na serwia już wiedzą i nam sie i tak nie udaje. Zabiliśmy tylko kilku 35 - 40 lvli ale nie nagrywalem nawet filmów. A jeszcze jdeno mianowicie loot: Congreve - nie pamietam dokladnie ale chyba okolo 3 bp uh, ze 4 bp manas, 20k w kasie, knight legi i jakies pojedyncze runy - sd explo gfb. Hiatori - okolo 8 bp manasow, kilka perel, 3k w kasie i chyba 2 bp ih. Enjoy i powtarzejcie nasze akcje na innych serwach! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Calzor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 63
Poziom mag.: 53
|
![]() fajny filmik szybka akcja koles nawed nie wiedzial co sie dzieje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Imię: Retired
Świat: Nebula
Poziom: 50
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Key nie sciagac 0o
Nie chce byc ofiara instytucji , ani teraz modnej auto-destrukcji. Nic sie nie stanie jak odrzucimy cpanie ,chlanie wlasne sie nawzajem ponizanie. All eyez on me Życie to nie sen to chyba jasne , ja na jego przebieg patenty mam własne. Takie życie na codzień widać , Elo Elo Elo może Ci się przydać. Jak pale to grubo , ty po takich dawkach pewnie widział byś ufo. Retired 4 ever ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG powiem tylko 1 nabby -.- pokaz mi skana z tych filmow nie masz o jaka szkoda prosze zrobilem go dla was -.-
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() @up
Czyzbys wspolpracowal z gosciem? Hmm...? Na twoim screenie jest napis 'film.avi' a filmy maja troche inna nazwe. Btw. Autor tematu -> data zalozenia? Dzis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() to sa 2 filmy spakowalem je bo nie chcialo mi sie robic 2 scanow jesli mi nie wierzysz niech ktos inny scana zrobi -.- a nie odrazu piszecie keylogger!!!
udowodnij mi to ze te 2 pliki maja jakies wirusy |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() @all up
zanim rzucicie bezpodstawne oskarzenia, najpierw przeskanujcie dany plik ;> Skanowalem na virustotal.com i czyste ;d. Sciagnalem jednak tylko ten pierwszy film @film o Hiatori Ladna akcja, ah ten mas sd atack ;d. W sumie 7mb, a film ok. 10 sec, eh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() chociaz jeden madry czlowiek ktory pierw przeskanowal a potem pisze co i jak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Podajcie powody czemu uważacie że są to keyloggery?? Jak narazie 29 razy sciagniety zostal film z hiatorim i 6 razy z congreve i jeśli ktoś został shakowany niech napisze!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie chce nikogo obrażać, ale chyba jesteś ślepy bo są to filmy avi. Mialem zrobić jeden dlugi film wmv z muzyką itp. ale po zabiciu hiatoriego wiadomość tak rozniosła się po serwie że nikt nie chciał nawet przychodzić do ab a jak przyłazili to na mana shieldzie, z ssemi albo chowali się od razu do dp.
Ktośtam jeszcze pisał coś takiego "Btw. autor posta data założenia - dziś" Mam tutaj już konto od dawna ale jakbym założył na nim filmy to wszyscy znali by mojego chara a nie chciałbym tego. Ostatnio edytowany przez Kinolipokonujacek - 06-09-2006 o 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
|
![]() /\ /\ /\ /\ PLZZ NOOB !!!!! ![]() Hiatori gratz for you, nice macro "exura gran" ![]() pisałes ze h levele sorca mozna tez ubic, hmmm.... odkryłeś ameryke. Filmiki, ocena: 4/10 PS: nie ma tu zadnych keylogerów ani wirusów, ale moim zdaiem szkoda limitu na rapida ( jesli ktos nie ma neo itd..) zeby siciagac te filmy ![]()
Ostatnio edytowany przez Nevir - 06-09-2006 o 22:04. Powód: Nooby |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Przyjazny Druid? mhm moze nie. czekaj byl taki jeden Pugun Pogon Pogun cos takiego na Isarze.. Nawet raz mnie ubil.. Btw calkiem niedawno (ze 2 miechy temu) 2 noobcharow probowalo mnie ubic (34 master) tylko ze im sie combo nie zgralo;] <Pit son |
|
![]() |
![]() |