|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() O tak...... czy ktos kiedys gral(gra nadal) w D&D? (chodzi o wersje opowiadana z podrecznikami i kartami gracza)
Co myslicie o tej grze? Jaka jest twoja ulubiona Profesja/Rasa itd Moze jakis fajny ulamek histroyjki zapodacie? ![]() Zapraszam do Rozmowy :} MI osobiscie bardzo sie podoba D&D super gra, dzieki ktorej masz szanse rozwijac swoja wyobraznie. Niema tu nazuconej przez kogos fabuły jak w grach komputerowych ![]() Moje ulubione profy to : Czarodziej (nekromanta przedewszsytkim ![]() Mnich(ach te jego zdolnosci) Kapłan (dobry) Fajne czary a na dodatek moze nosic Pancerze bez kar do czarow :} Druid: Fajny od zabawy z MP (mozna go powkurzac jego czarami ![]() Wojownik (ah te jego atuty ![]() Rasa: Lubie człowieka (nadaje sei do fszsytkiego i ma dodatkowy aut ![]() Czary: Ah te "wycie banshee" wkurza MP na maxa ![]() Po patrzcie ![]() a wy uzywacie "Wycia Banshee" i po strachu ![]() Ogolnie lubie charaktery dobre (szczegolnie neutralny dobry i chaotyczny dobry) Nielubie Charaktery Praworzadnego Neutralnego (ale jak jestem nekromanta to coz mam wybierac? ;/) Teraz na was pora ;] |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() W dziale RPG jest juz sporo tematów gdzie można o tym pogadac wiec tam odsylam.