|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Przeinstalować?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Opisz kiedy ten komunikat występuję. Domyślam się że po patchowaniu klienta ale chce się upewnić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2006
|
![]() hmm...
1 potym jak klikne na patcha a drugi po kliknieciu na klient. jakby co to juz 2 razy instalowalem ja i nadal nic |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() http://www.tibia.com/home/?subtopic=download
Ściągasz, instalujesz w tym samym katalogu i nie klikasz na żadne patch~ czy czort wie co tylko odpalasz grę bądź proces autoupdejtu plikiem tibia*****. ps. Twoje lakoniczne opisywanie błędu bardzo utrudnia pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() zastanawiam się czy nie musiałbym sformatować kompa
nadal nic. Chociaż sciągnołem to nadal wyskakuje komunikat że jest juz włączona Instynkt, jesteś wielka ![]() Nareszcie! Zgadzam się z tobą! Naprawde baardzo się cieszę z tego powodu. Wielkie GZ, jak na razie największe na tym forum odemnie. ![]() @down Przepraszam ale byłem w szoku ;p We <3 asslickers.To jest regulamin podforum "Tajemnice Rookgaardu", czy temat z gratulacjami dla de'Bove ? Macie PW, macie Notki Użytkownika - korzystajcie z tego. Instynkt, proponuję abyś dodała punkt mówiący, że w tym temacie wysuwa się pomysły i propozycje dot. ogółu zawartości tego podforum i samego regulaminu i w tych ryzach powinny się trzymać treści postów. Maverica zaś odsyłam do punktu 6 regulaminu. Ostatnio edytowany przez Shinjix - 21-09-2006 o 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Uruchom ponownie komputer -.-
Albo jak chcesz zrob formata ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2006
|
![]() i tak nic nieda. 4 razy instalowaloem ja i zawsze wylanczalem kompa i nadal niedziala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() jak ci emilok tlumaczy zeby zadnymi pachami sie nie bawic bo smierdza potem przez brak antyperspirantu u trolli to nie dociera? troche "YnTeLyKeNcJ"
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |