|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() Teraz mam dla was do zaprezentowania filmik w moim wykonaniu. Patrzcie jak padam ;d
Dead spowodowany nie domyśleniem się, że na piętrze wyżej są potworki. http://rapidshare.de/files/33319960/deadaris.rec.html A następnym filmem jest Droga do necro - Ponieważ mój wspaniały kolega nie wzioł stealth ringa. I dlatego poszło 5bp mf na marne, lecz jest waste jest zabawa ![]() http://rapidshare.de/files/33320961/necroseks.rec.html Jeżeli chcesz sie pośmiać obejrzyj nas tylko teraz na TibiCam !! Zapraszam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 14
Skille: 60/60
Poziom mag.: 3
|
![]() Niezle wykonania,lecz no... co tu dużo dgadać Tak Bywa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Oglądałem dead. Szkoda, że ci się utamka skończyła... Gdybyś miał jeszcze to by się może udało, ale jak sam powiedziałeś - "Jest waste, jest zabawa"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: > > >Chodzież< < < Wpisy Bloga: 1023
Stan: Usunięty
Imię: Worker
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() uważam to za twój bład bo mogłeś sie zmanasować i na utamce all powybijać z tego gfb ;p na górze nawet łatwiej by ci poszło to wybić z gfb ale ja na 38+ miałem podobną sytuacje bo poszłem i 8 guardów mnie otoczyło na 13 hp sie uhłem ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Ale lama omg ;] jak mozna nie miec mf zbindowanych zreszta taki panic tam pocisneles ze szok ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Drugi filmik to wiekszej parodi dawno nie widzalem.. zamiast przyjac na klate tego vampa i z visa go to ty jeszcze uciekales blokujac swojego ziomka + probowales z sd w vampa ale chyba nie wiesz co to " battle list "
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Próbowałem ihnąć niezwykłego, A z sd walnełem z battle za 1 razem. Ostatnio edytowany przez Sowa - 17-09-2006 o 16:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() i widzisz sova, czepiales sie innych ludzi a teraz sam pokazales jaki z ciebie noob... wychodzac z tego mino tower na gorze byl guard i chyba 2 zwykle minosy, ty zamiast uciekac chodziles na poczatku up/down i traciles resztke many/hp. w koncu wybrales kilka guardow i archerow na dole zamiast po prostu gora uciec. w sytuacjach skrajnie niebezpiecznych sie mysli a nie panikuje, jednak widze ze tobie to za dobrze nie wychodzi. co do drugiego filmu... zwiedzanie ghostlandu i tombow na daramie to chyba cos malo interesujacego (cichy sie czyms takim zajmuje i ty go w tym nie pobijesz
![]() sie nudzicie to sciagajcie. ja wiedzialem ze to szkoda czasu ale w koncu chcialem miec tez cos do zarzucenia autorowi filmow za to ze ciagle sie w innych tematach ludzi czepia ... ty sowa sobie teraz gadaj co chcesz, ja juz tu nie wchodze... cu
OTSy są dla noobów, którzy na rl Tibii sobie rady nie dają... Taka smutna prawda :> Ostatnio edytowany przez dukos - 17-09-2006 o 19:40. Powód: pomylka :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Pi$#%%&^^& PiS I RYDZYKA !!!!!!!!!!1 Pozdrawiam 666 Sowa. EDITEDDSDASDASD : Ja się nie wstydze swoich porażek : ) Ostatnio edytowany przez Sowa - 17-09-2006 o 19:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widziałem drugi film, nie chce cię tutaj oskarzać gdyż jesteś wg. mnie jednym z inteligentniejszych użytkowników forum, ale jednak kiedyś nie chciałeś oglądać filmów jeżeli ktoś używał hotkeyów. Jednak w tym drugim filmie używasz manafluidów za pomocą hotkeya, jak sam mówisz w sytuacji zagrożenia życia, ale czy osoby na anihilatorze które uhały sie w taki sposób też nie miały takiej sytuacji?
Co do filmu to niezłe waste :S Ale jest waste jest zabawa^^
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() No cóż, jeśli kilka GP jest ważniejsze od tego, że atakuje Cię archer i guard (ad pierwszego filmu) to sorry, ale dla mnie trochę mylisz priorytety. Poza tym, panikę było widać jak na dłoni, te GP wrzucane do plecaka w dziwny dla mnie sposób i w ogóle dziwnie rozegrana akcja.. noo.. nie wiem. Jeszcze dużo nauki przed Tobą. ;-)
Życzę powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Hehe Dzięki wreście ktoś z wielu mnie dostrzegł jestem uradowany :d Cytuj:
Cytuj:
MHm nie wiem co Ci odpowiedz na te 2 pytanie. Później dam edita ; p Ostatnio edytowany przez Sowa - 19-09-2006 o 14:49. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() oj sowa sowa ten 1 filmik to w sumie troche zal.pl ;];]
ja tam 30 palkiem all wybilem i bylo dobrze. przeciez tam gdzie ty stales to sie chyba nie dalo pasc. manas manas, gfb,gfb i wszystko wybite (oczywiscie na manashieldzie) troche mnie zawiodles ![]()
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Niezłe filmy a co do waste to ja w wakacje miałem lepszy na 53 lvlu z kolegą 49 masterem rozwaliliśmy 2 behemoty z exori mortów ( i love waste :S ) i tak wiem ze mi nieuwierzycie bo filmiku z tego niemam poniewaz zakladalem ze dedniemy lolz
![]()