|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Zbanowany
Imię: Myzael Stox
Profesja: Knight
Gildia: White Dragons
Świat: Samera
Poziom: 24
|
![]() Jakiś czas temu na forum tibia.pl ukazał się news dotyczący miłości...
Wszyscy robili wielkie oczy - bo jak to? miłość przez tibię? - niemożliwe... A jednak... dla wszystkich to było zaskoczenie... dla mnie coś normalnego sam zakochałem się w dziewczynie poznanej w tibii i nie zdziwiło mnie NIC w tej całej sytuacji... Czytając tego posta myślałem - szczęściarze... oby i mi się powiodło... I proszę... Dnia 22.09.2006r, zaraz po przyjeździe, namówiłem moją drógą połówkę na spacer... była strasznie zdziwiona i stawiała opór (było już po 23:00 :P), ale w końcu uległa... miała multum podejżeń co do mojego zachowania... ale jakoś nie dałem się.. :P W końcu już pod koniec naszego wieczornego spacerku zatrzymaliśmy się i ni z tego ni z owego zapytałem - "Skarbie czy możesz mi odpowiedzieć na jedno proste pytanie?" Popatrzyła się na mnie badawczo... (Pewnie sobie pomyślała że coś ze mną nie tak... ale oj tam... "trza być tfardym nie mientkim" jak mawiają mądrzy ludzie :D) "Wyjdziesz za mnie?" - i w tym miejscu wybuch euforii (brakowało jeszcze fajerwerków, oklasków gwizdów i muzyki... ale to takie tam szczegóły, chociaż i tak tak mnei ta reakcja zadziwiła że widziałem to wszystko oczami mojej wyobraźni :D) usłyszałem tylko "jasne!"... no i "kocham Cię czubku najukosiańszy!" :D Następnego dnia (bo tego samego za późno już było) nadszedł czas na Jej rodziców... oj jak mi się kolanka zginały :D Jak tancereczce przy fokstrocie xD Ale oj tam... lecimy.. i poleciałem... na szczęście nie "na pysk" (jak to mawiają ludzie "wyksztauceni") lecz na spontaniczność :D I udało się! :D Teściu najpierw zbladł potem zczerwieniał ale mnie nie zabił :D To się liczy :D Wypił nawet drinka za nasze zdróffko :D Więc od 23.09.2006r jesteśmy oficjalnie narzeczeństwem :D Ja - Myzael Stox - znany szerszej grupie jak Smoq (czy jak kto woli Maciek :P) i Ona - Rusa Alium - czyli Marta :D Jak to już ktoś powiedział tibia to nie tylko exp, skille i magic level to także koleżeństwo, przyjaźń a nawet... miłość... I życzę wam wszystkim drodzy tibijczycy żebyście znaleźli w tej grze nie tylko nerwy, pekerów, noobków ("fri itans plx") i spamerów, ale też kolegów/przyjaciół i znaleźli choć troche pozytywizmu i szczęścia, tak jak mnie się to udało... Pozdrawiam Myzael Stox (Smoq) Ostatnio edytowany przez Myzael - 25-09-2006 o 10:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
![]() Jest dokładnie jak mówisz, ja gram tylko dlatego, że kumple, znajomi i przyjaciele mnie tu trzymają. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
A co do Miłości to gratulacje, może pojawi się jeszcze jeden news z tytułem "Miłość" @down Prawdziwa Miłość ;p Ostatnio edytowany przez Bakuo - 25-09-2006 o 11:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() @czuk85: Ja też zacząłem grac tym charem znowu na samerce, bo tak naprawdę to tutaj mam wszystko, czego mi trzeba, kumple, wspomnienia (tu się poznaliśmy), i w końcu Ją ^.-
@up: Akurat byłem u niej (w Warszawie :P) dlatego nie słyszałem :P I dziękujemy za życzenia ^^ Ostatnio edytowany przez Myzael - 25-09-2006 o 11:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cry me a river baby!... straaasznie interesujące, no i o z tego?! Ciesz się miłością, olej tych co się smieją i tyle...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Dobra dobra, zycze szczescia, ale zeby przez takie pojedyncze przypadki banda pedofilow nie zaczela grac w tibie o_O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Naj Naj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Powodzenia na dalszej drodze zycia... Na przyszlosc prosze abys stawial mniej minek "
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() W niektórych przypadkach się to sprawdza, ale...
Nie każdy kto gra w Tibię postacią kobiecą musi być dziewczyną, co gorsza może specjalnie się za nią podawać, może to być gej, zboczeniec, albo inny dewiant... albo... kumple, którzy chcą z ciebie zrobić pośmiewisko całego podwórka ![]() Lepiej spotkać swoją "połówkę" w rl i być pewny w 100% miłości... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() moja siostra swojego nażeczonego poznała w necie, grając w snookera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() hehe kolejny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() @Keel:
To taka wada wrodzona xD poprostu pisząc staram sie zakomunikowac jak mniej-więcej się czuję... Po to są chyba emot-ikonki... Ale postaram się... @Kamchal: I co źle im razem? Pozdrowionka i im także szczęści życzę ...^.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Gratuluje! Kiedy slub? :> Tibia wciaga glownie z tego powodu - rozszerzony jest system komunikacji miedzy graczami. W WoWie czy w GW nie znajdziesz takich kolegow/przyjaciol itd. jak w Tibii.
...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
The Witcher
|
![]() Tylko pogratulować.
Jeżeli ktoś jeszcze się nie dowiedział, że Tibia to również .. a może nawet głownie: przyjaciele i zabawa, rozmowy z nimi .. to ja nie wiem po co w to jeszcze gra ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja też tak chce!!
![]()
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Posluchaj! MAsz jeszcze szanse na odwolanie sie XD
Atak na serio, Gratz ![]() Ja w Tibii Ponzalem zajefajnych kumpli ![]() A szkoda ze nie dziewczyne ;/ ^.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() @Pramus:
Co do ślubu nie wcześniej niż przed 23.06.07 r ;p Ale zapewne poinformuje :P Racja! Tibia to tak naprawdę dla wielu rozbudowany komunikator :) @pebe83: Znam takich kilku. Dla neich najważniejszy jest exp i cyna przed kumplami bo on ma lvl 83 i skille xx/xx za to nikt go nie lubi ale i tak się nie martwi bo jak zechce to uje**e... Bezsens! proponuję PacMana ;P Ale gdyby nie kumple i znajomi z tibi pewnie bym już nie grał a tak jeszcze zaglądam na starą dobrą samerkę :) @Metoxis: Hehehe :D Serce nie sługa... ;P @Vandoz: Znalazłem to czego inni szukają całe zycie więc się nie martw ;P Thx ^^ A niektórzy kumple okazują się czasami naprawde wielkim skarbem bo niby tylko znajomy 20 drut a czasem porozmawia, pomoże... Dla niektórych to dużo... Także gratuluję ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Dobrze miec takich friendow w Tibii. Souls Pozdr ~ |
|
![]() |
![]() |