|
Notki |
Inne To co nie pasuje do którego¶ z dzia³ów a ma zwi±zek z Tibi± trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
U¿ytkownik forum
Data do³±czenia: 18 09 2006
Lokacja: Wroc³aw
Stan: Zbanowany
Imiê: Myzael Stox
Profesja: Knight
Gildia: White Dragons
¦wiat: Samera
Poziom: 24
|
![]() Jaki¶ czas temu na forum tibia.pl ukaza³ siê news dotycz±cy mi³o¶ci...
Wszyscy robili wielkie oczy - bo jak to? mi³o¶æ przez tibiê? - niemo¿liwe... A jednak... dla wszystkich to by³o zaskoczenie... dla mnie co¶ normalnego sam zakocha³em siê w dziewczynie poznanej w tibii i nie zdziwi³o mnie NIC w tej ca³ej sytuacji... Czytaj±c tego posta my¶la³em - szczê¶ciarze... oby i mi siê powiod³o... I proszê... Dnia 22.09.2006r, zaraz po przyje¼dzie, namówi³em moj± dróg± po³ówkê na spacer... by³a strasznie zdziwiona i stawia³a opór (by³o ju¿ po 23:00 :P), ale w koñcu uleg³a... mia³a multum podej¿eñ co do mojego zachowania... ale jako¶ nie da³em siê.. :P W koñcu ju¿ pod koniec naszego wieczornego spacerku zatrzymali¶my siê i ni z tego ni z owego zapyta³em - "Skarbie czy mo¿esz mi odpowiedzieæ na jedno proste pytanie?" Popatrzy³a siê na mnie badawczo... (Pewnie sobie pomy¶la³a ¿e co¶ ze mn± nie tak... ale oj tam... "trza byæ tfardym nie mientkim" jak mawiaj± m±drzy ludzie :D) "Wyjdziesz za mnie?" - i w tym miejscu wybuch euforii (brakowa³o jeszcze fajerwerków, oklasków gwizdów i muzyki... ale to takie tam szczegó³y, chocia¿ i tak tak mnei ta reakcja zadziwi³a ¿e widzia³em to wszystko oczami mojej wyobra¼ni :D) us³ysza³em tylko "jasne!"... no i "kocham Ciê czubku najukosiañszy!" :D Nastêpnego dnia (bo tego samego za pó¼no ju¿ by³o) nadszed³ czas na Jej rodziców... oj jak mi siê kolanka zgina³y :D Jak tancereczce przy fokstrocie xD Ale oj tam... lecimy.. i polecia³em... na szczê¶cie nie "na pysk" (jak to mawiaj± ludzie "wyksztauceni") lecz na spontaniczno¶æ :D I uda³o siê! :D Te¶ciu najpierw zblad³ potem zczerwienia³ ale mnie nie zabi³ :D To siê liczy :D Wypi³ nawet drinka za nasze zdróffko :D Wiêc od 23.09.2006r jeste¶my oficjalnie narzeczeñstwem :D Ja - Myzael Stox - znany szerszej grupie jak Smoq (czy jak kto woli Maciek :P) i Ona - Rusa Alium - czyli Marta :D Jak to ju¿ kto¶ powiedzia³ tibia to nie tylko exp, skille i magic level to tak¿e kole¿eñstwo, przyja¼ñ a nawet... mi³o¶æ... I ¿yczê wam wszystkim drodzy tibijczycy ¿eby¶cie znale¼li w tej grze nie tylko nerwy, pekerów, noobków ("fri itans plx") i spamerów, ale te¿ kolegów/przyjació³ i znale¼li choæ troche pozytywizmu i szczê¶cia, tak jak mnie siê to uda³o... Pozdrawiam Myzael Stox (Smoq) Ostatnio edytowany przez Myzael - 25-09-2006 o 10:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born in Hell
Data do³±czenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Wszystkiego najlepszego na nowej drodze ¿ycia
![]() Jest dok³adnie jak mówisz, ja gram tylko dlatego, ¿e kumple, znajomi i przyjaciele mnie tu trzymaj±. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 19 11 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
A co do Mi³o¶ci to gratulacje, mo¿e pojawi siê jeszcze jeden news z tytu³em "Mi³o¶æ" @down Prawdziwa Mi³o¶æ ;p Ostatnio edytowany przez Bakuo - 25-09-2006 o 11:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
U¿ytkownik forum
|
![]() @czuk85: Ja te¿ zacz±³em grac tym charem znowu na samerce, bo tak naprawdê to tutaj mam wszystko, czego mi trzeba, kumple, wspomnienia (tu siê poznali¶my), i w koñcu J± ^.-
@up: Akurat by³em u niej (w Warszawie :P) dlatego nie s³ysza³em :P I dziêkujemy za ¿yczenia ^^ Ostatnio edytowany przez Myzael - 25-09-2006 o 11:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
U¿yszkodnik
Data do³±czenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Pocz±tkuj±cy
Imiê: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
¦wiat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cry me a river baby!... straaasznie interesuj±ce, no i o z tego?! Ciesz siê mi³o¶ci±, olej tych co siê smiej± i tyle...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Dobra dobra, zycze szczescia, ale zeby przez takie pojedyncze przypadki banda pedofilow nie zaczela grac w tibie o_O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data do³±czenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Elder Druid
¦wiat: Thoria
|
![]() Naj Naj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Pocz±tkuj±cy
Profesja: Master Sorcerer
¦wiat: Fortera
|
![]() Powodzenia na dalszej drodze zycia... Na przyszlosc prosze abys stawial mniej minek "
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 19 11 2004
Stan: Niegraj±cy
|
![]() W niektórych przypadkach siê to sprawdza, ale...
Nie ka¿dy kto gra w Tibiê postaci± kobiec± musi byæ dziewczyn±, co gorsza mo¿e specjalnie siê za ni± podawaæ, mo¿e to byæ gej, zboczeniec, albo inny dewiant... albo... kumple, którzy chc± z ciebie zrobiæ po¶miewisko ca³ego podwórka ![]() Lepiej spotkaæ swoj± "po³ówkê" w rl i byæ pewny w 100% mi³o¶ci... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 04 03 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() moja siostra swojego na¿eczonego pozna³a w necie, graj±c w snookera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 20 06 2006
Stan: Niegraj±cy
|
![]() hehe kolejny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
U¿ytkownik forum
|
![]() @Keel:
To taka wada wrodzona xD poprostu pisz±c staram sie zakomunikowac jak mniej-wiêcej siê czujê... Po to s± chyba emot-ikonki... Ale postaram siê... @Kamchal: I co ¼le im razem? Pozdrowionka i im tak¿e szczê¶ci ¿yczê ...^.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Tupac Legacy
Data do³±czenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imiê: Midurion
Profesja: Elder Druid
¦wiat: Furora
![]() |
![]() Gratuluje! Kiedy slub? :> Tibia wciaga glownie z tego powodu - rozszerzony jest system komunikacji miedzy graczami. W WoWie czy w GW nie znajdziesz takich kolegow/przyjaciol itd. jak w Tibii.
...
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
The Witcher
|
![]() Tylko pogratulowaæ.
Je¿eli kto¶ jeszcze siê nie dowiedzia³, ¿e Tibia to równie¿ .. a mo¿e nawet g³ownie: przyjaciele i zabawa, rozmowy z nimi .. to ja nie wiem po co w to jeszcze gra ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
U¿ytkownik Forum
|
![]() ja te¿ tak chce!!
![]()
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data do³±czenia: 10 03 2006
|
![]() Posluchaj! MAsz jeszcze szanse na odwolanie sie XD
Atak na serio, Gratz ![]() Ja w Tibii Ponzalem zajefajnych kumpli ![]() A szkoda ze nie dziewczyne ;/ ^.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
U¿ytkownik forum
|
![]() @Pramus:
Co do ¶lubu nie wcze¶niej ni¿ przed 23.06.07 r ;p Ale zapewne poinformuje :P Racja! Tibia to tak naprawdê dla wielu rozbudowany komunikator :) @pebe83: Znam takich kilku. Dla neich najwa¿niejszy jest exp i cyna przed kumplami bo on ma lvl 83 i skille xx/xx za to nikt go nie lubi ale i tak siê nie martwi bo jak zechce to uje**e... Bezsens! proponujê PacMana ;P Ale gdyby nie kumple i znajomi z tibi pewnie bym ju¿ nie gra³ a tak jeszcze zagl±dam na star± dobr± samerkê :) @Metoxis: Hehehe :D Serce nie s³uga... ;P @Vandoz: Znalaz³em to czego inni szukaj± ca³e zycie wiêc siê nie martw ;P Thx ^^ A niektórzy kumple okazuj± siê czasami naprawde wielkim skarbem bo niby tylko znajomy 20 drut a czasem porozmawia, pomo¿e... Dla niektórych to du¿o... Tak¿e gratulujê ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
Data do³±czenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Dobrze miec takich friendow w Tibii. Souls Pozdr ~ |
|
![]() |
![]() |