|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fara Cain
Profesja: Knight
Świat: Zanera
Poziom: 9
Skille: 50/43
Poziom mag.: 3
|
![]() Nie wiem czy dobrze umiescilem ten post ,ale mam dość "trudny orzech" do zgryzienia. Mam knighta 15 lev ze skilami 37/34. A mój problem polega na tym:
PO PIERWSZE: Gdzie najlepiej i najszybciej moge trenować ?? Ludzie doradzają rotwormy, trolle i dwarfy. Nie wiem na co sie zdecydować. PO DRUGIE: Gdzie najlepiej i najszybciej expić ?? Ludzie doradzają tak samo ja w przypadku treningu rotwormy, trolle i dwarfy. Co wybrać ?? PO TRZECIE: Na co chodzić żeby zarobić a sie nie narobić?? Ludzie mówią albo rotwormy ,albo ghule |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Adash Karste
Profesja: Paladin
Świat: Furora
![]() |
![]() ja bym we wszystkich 3 przykladach wybral roty. Daja zarcie a wiec mozna tez trenic mlvl, daja duzo kasy i wypadaja z nich mace i swordy ktore pozniej mozna sprzedac w sklepie. A jesli zrobisz se wiekszy lvl i wieksze skille to do robienia kasy najlepsza sa ghule.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Najlepiej treń na rotach jak w tym czasie chcesz trenic mgc lvl a jak chcesz skille to na dwarfach bo są twardsze ale pamietaj ZE ZAWSZE MUSZA BYC 2 NIE WIECEJ NIE MNIEJ bo shielding ci o wiele szybciej rosnie
![]() Jak komus pomoglem to możesz dac + ![]() |
![]() |
![]() |