|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Kiedy zdobędziesz 20lvl i masz Premium Account możesz u nich kupić szlachectwo. Więcej w artykule FAQ - Pacc, promocja, domki i inne pierdoły by MatKus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Gdy masz pacca moga dac nam promocje (elite, royal, master, elder)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Zawsze mogą też Ci zjechać "trochę" hp jak się brzydko wyrazisz, dlatego nie polecam wiązek typu "F**k you"
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() kiedyś wypalilem do królowej textem typu: ,,suck my dick stupid fucking bitch" a jak lecialem do depo to jeszcze jakis typ mi pogonil kota
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() a z czego wala i po ile ? bo wiem ze strazniczki w bramach wala niezbyt mocno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jeśli powiesz brzydkie słowo do króla/królowej otrzymasz cios od strarzników który zabierze ci całe HP zostawi tylko 1 .Mój znajomyl(22 drut) został tak spekowany przez 8 lvl knighta .Walną bluzga do królowej a on go z HMM dokończył. Zdarzali się terz tacy goście którzy mówili że jest jakis quest i trzeba do królowej powiedzieć "ass your war hammer" wiadomo co się później działo.
![]() |
![]() |
![]() |