|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nowa-Ruda
Stan: Na emeryturze
Imię: Nicku nie podam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nie podam
Świat: A co?:)
Poziom: 53
Skille: 76/78
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Siemanko ludu!Piszę ten temat ponieważ ja i kolega tworzymy grę rpg (role playning game) i choć wczęści chcieli byśmy was poprosić o pomoc tzn.Jeśli macie jakieś fajne poysły a napewno macie to możecie tu pisać a my spróbujemy to wżucić w obieg,może dysponujecie jakąś fajną muzyką w stylu fantasy również może się przydać,przydały by się avatary postaci,wygłady broni,tarcz,zbrój i innych cudów.Bardzo prosimy o pomoc...Aha,jeśli gra bedzie dość grywalna to stworzymy ją w postaci Online
![]() Jestem dyslektykiem oczywiście walcze z tą chorobą ale i tak prosze nie zwracać uwagi na błędy. Postępy w pracy: *21 potworów *13 czarów *5 klas postaci *5 mieczy *3 tarcze *1 zbroja |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() a można więcej danych na temat tej gry? (rodzaj, bohaterowie, potwory, jak to mniej więcej wygląda..) może się zgłosę..
@down: najpierw chce ciepłe miesce we fragmencie gry o nazwie "credits" ![]() Ostatnio edytowany przez Celoz - 09-10-2006 o 19:05. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Napisz wprost, że szukasz frajerów, którzy zrobią za Ciebie połowe roboty.
@Down A ty nie pisz nic o mnie, jak mnie nie znasz i będzie zgoda. Zgadzasz się, czy może "człowiek na twoim poziomie zaawansowania umysłowego nie umi tego pojąć"? Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 09-10-2006 o 19:22. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Dokładniejszcze dane podam jak będzie więcej osób chętnych i jak stworzymy więcej rzeczy napisz mi na gg jak chcesz sie popytac dokładniej ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() A napisz ile masz lat, jaką znajomość programowania, grafiki oraz poziom IQ. Jeśli wszystko na porzadnym poziomie MOŻE ktoś ci pomoże.
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Sorrka ale IQ nie mierzyłem,znam pare języków PHP,HTML,Java Script,Visual Basic nie wiem czy to dużo ale więcej mi nie potrzeba
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Krzyżak
|
![]() Po chuja wafla rozwijasz skrót RPG? Masz nas za idiotów? Po drugie. Nie łaska przerzucić tekst przez worda i poprawić błędy? Mam kumpla, który jest dyslektykiem, a robi podobną ilość błędów do mnie (czyli małą). Po trzecie. po poście Dr.Unknown, który napisał, że szukasz frajerów ty zaprzeczyłęś mówić, że szukasz ludzi do "ułatwienia sobie roboty". Zaiste ciekawe... "Wieś, a wieś - różnica wielka. To tyle.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() @Chlopak, ktory napisal owy temat.
Masz racje walcz z ta choroba.TO nie jest dyslekcja lecz lenistwo/twoja glupota. Z nia tylko mozna walczyc gdy masz przy sobie ksiazke tak zwany slownik. @topic Prosisz o pomoc- glupie. Chcesz cos osiagnac ? Zrob sam, jestes "programista" czlowieku! Czy Cipsoft prosil o skrypty lub inne pierdoly, zeby jakis osiol zrobi to za niego ? NIE ! Miej satysfakcje zrob to sam! @offtop Nie ma takiego czegos jak "tobom" tylko z tobą. Moja rada zamiast "OM" wymysl cos innego na koncu, lub spojrz na slownik. Cu Singed Koro~
#9 |
Guest
|
![]() Ejej, a jak Ci idzie z tymi tam protokołami co to trza zrobic zeby grać przez neta mozna było.
I w ogóle, w jakim języku gra? |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Możesz dodać do tej gry jakieś elementy z tibii(miecze, potworki)
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Po pierwsze ułatwienie sobie roboty to jest jakies skrócenie sobie paru godzin wymyślania różnych rzeczy,gdybyś to sam próbował zrobić to byś nawet nie wiedział jak sie załancza program.To samo sie tyczy tego drugiego myślisz że to tak łatwo siedzieć z słownikiem w ręce przez 3 godziny i pisać posta? Za przeproszeniem chybaś ocipiał.A cipsoft debilu sam nie programował bo jak byś choć troche znał sie na tibi to wiedział byś jak było na prawde.I to tyle o n00bach którzy myślą że życie to jebajka a właśnie ze nie bo zycioe to niejebajka i jeśli macie tak pisać to nie piszcie wcale
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Krzyżak
|
![]() @Fermoul:
Jeżeli śmiesz nazywać mnie debilem to jest do spory błąd Twojego życia. Po drugie. Sam siebie poniżasz pisząc w taki sposób w jaki piszesz - umiejętność poprawnego pisania (tym bardziej) w ojczystym jezyku to wręcz cnota, którą w dzisiejszych czasach niewielu osiąga (niekótrzy chociaż się starają). Jeżeli twierdzisz, że jesteś taki cwaniak bo umiesz (bądź myślisz, że umiesz) zrobić grę i nikt więcej tutaj tego nie potrafi to się mylisz. Sam się kiedyś takimi rzeczami bawiłem. I ostatnia sprawa. Skoro Ty robisz tą grę, a inni mają ją za Ciebie wymyślać to ile jest w tym Twojej pracy? I taka mała dygresja na koniec... Skoro to nie CipSoft srobił Tibię to kto Twoim zdaniem? |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
![]() |
![]() To mnie dobiło
![]() Cytuj:
![]() I pytanko w jakim programie masz zamiar to robić ? Kolejna gierka typu kliknij i poczekaj aż zgninie troll, czy może jakaś 3d?
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Napisałem tam że większość sami zrobiliśmy!!!!a dobry itemek zajmuje z 30-1h bo jeśli robisz gre dobrze to rób ją dobrze.Po drugie ten ziumuś co napisał że tibie robił CipSoft to ma gupią rodzine bo widać że go odrazu przy porodzie okłamali Tibie robili 4 graczowie tumanie ale skończmy ten temat bo nie będę prowadził dyskusji z kimś kto nie zna sie na rzeczy i nie mowiłem że nikt nie umi tu programować a wkład pracy mam duży widać że cie po nocach biją...ahhh i jeszcze jedno co ty mi możesz zrobić hmm...?A jak wyjdzie gra to sami sie przekonacie aha i jeszcze jedno gra bedzie turowa cos jak Final Fantasy i nie będziesz mógł zaznaczyć stworka...Przykro mi że jesteście tacy żałośni
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Otóz tak, CIPSoft (TAK! Z dużej litery - przecież to nazwa własna) zapoczątkowało czterech studentów, którzy nie oczekiwali od nikogo pomocy. Po prostu to zrobili. Jeśli zamierzasz zaczęrpnąć pomysły z Tibii/Gothica i innych pierdół to będzie to plagiat za który możesz zapłacić karę. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Fermoul
Żyłka ci pęknie, gnojku. Zróbmy umowę - ty nauczysz się poprawnej ortografii i CZEGOKOLWIEK na temat programowania i robienie gier komputerowych, a my bedzięmy klękać przed twoim dennym produktem. Dil?
#20 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Wstydze sie błędów ale jak bym nie napisał tego to każdy by mi błędy pokazywał palcem!!!!!!a pozatym dyskutujmy na temat gry co...?
![]() ![]() |
![]() |