Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-10-2006, 18:53   #1
Fermoul
Użytkownik forum

Fermoul's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nowa-Ruda

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nie podam
Świat: A co?:)
Poziom: 53
Skille: 76/78
Poziom mag.: 5
Fermoul ma numer GG 9851229
Pergamin Nowa gra Rpg

Siemanko ludu!Piszę ten temat ponieważ ja i kolega tworzymy grę rpg (role playning game) i choć wczęści chcieli byśmy was poprosić o pomoc tzn.Jeśli macie jakieś fajne poysły a napewno macie to możecie tu pisać a my spróbujemy to wżucić w obieg,może dysponujecie jakąś fajną muzyką w stylu fantasy również może się przydać,przydały by się avatary postaci,wygłady broni,tarcz,zbrój i innych cudów.Bardzo prosimy o pomoc...Aha,jeśli gra bedzie dość grywalna to stworzymy ją w postaci Online

Jestem dyslektykiem oczywiście walcze z tą chorobą ale i tak prosze nie zwracać uwagi na błędy.

Postępy w pracy:

*21 potworów

*13 czarów

*5 klas postaci

*5 mieczy

*3 tarcze

*1 zbroja
Fermoul jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-10-2006, 19:01   #2
Celoz
Zbanowany

Celoz's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
Celoz ma numer GG 2451090 Celoz ma login Tlenu Celoz@o2.pl
Domyślny

a można więcej danych na temat tej gry? (rodzaj, bohaterowie, potwory, jak to mniej więcej wygląda..) może się zgłosę..
@down: najpierw chce ciepłe miesce we fragmencie gry o nazwie "credits"

Ostatnio edytowany przez Celoz - 09-10-2006 o 19:05.
Celoz jest offline  
stary 09-10-2006, 19:04   #3
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Napisz wprost, że szukasz frajerów, którzy zrobią za Ciebie połowe roboty.

@Down
A ty nie pisz nic o mnie, jak mnie nie znasz i będzie zgoda. Zgadzasz się, czy może "człowiek na twoim poziomie zaawansowania umysłowego nie umi tego pojąć"?

Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 09-10-2006 o 19:22.
Dr.Unknown jest offline  
stary 09-10-2006, 19:12   #4
Fermoul
Użytkownik forum

Fermoul's Avatar

Problem Jeden z n00bów

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown Pokaż post
Napisz wprost, że szukasz frajerów, którzy zrobią za Ciebie połowe roboty.
Po pierwsze nie pisz czegoś takiego bo to nie prawda tylko chodzi o to że chcem sobie ułatwić robienie gry.A człowiek na twoim poziomie zaawansowania umysłowego nie umi tego pojąć więc sie lepiej nie odzywaj.

Dokładniejszcze dane podam jak będzie więcej osób chętnych i jak stworzymy więcej rzeczy napisz mi na gg jak chcesz sie popytac dokładniej
Fermoul jest offline  
stary 09-10-2006, 19:23   #5
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny

A napisz ile masz lat, jaką znajomość programowania, grafiki oraz poziom IQ. Jeśli wszystko na porzadnym poziomie MOŻE ktoś ci pomoże.

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up
Radek 666 jest offline  
stary 09-10-2006, 19:31   #6
Fermoul
Użytkownik forum

Fermoul's Avatar

Domyślny

Sorrka ale IQ nie mierzyłem,znam pare języków PHP,HTML,Java Script,Visual Basic nie wiem czy to dużo ale więcej mi nie potrzeba Mam 15 no prawie lat i to by było na tyle o moim skromnym życiu programisty ale głownie zajmuje się Grafiką niż oprogramowaniem lecz mój kolega to prawdziwy geniusz zresztom jego bracia także więc on w 90% będzie zajmował się script,ja na swoich barkach nosze mniej odpowiedzialnom prace ale jestem jej nadzorcom dlatego ja a nie mój kolega napisałem ten temat,jeśli macie jeszcze jakieś pytania walcie prosto z mostu
Fermoul jest offline  
stary 09-10-2006, 19:44   #7
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

Po chuja wafla rozwijasz skrót RPG? Masz nas za idiotów? Po drugie. Nie łaska przerzucić tekst przez worda i poprawić błędy? Mam kumpla, który jest dyslektykiem, a robi podobną ilość błędów do mnie (czyli małą). Po trzecie. po poście Dr.Unknown, który napisał, że szukasz frajerów ty zaprzeczyłęś mówić, że szukasz ludzi do "ułatwienia sobie roboty". Zaiste ciekawe... "Wieś, a wieś - różnica wielka. To tyle.
stary 09-10-2006, 19:45   #8
Koronowany rycek
Użytkownik Forum

Koronowany rycek's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
Wyślij wiadomość przez ICQ do Koronowany rycek Koronowany rycek ma numer GG 10231901 Adres Jabbera do Koronowany rycek
Domyślny

@Chlopak, ktory napisal owy temat.

Masz racje walcz z ta choroba.TO nie jest dyslekcja lecz lenistwo/twoja glupota. Z nia tylko mozna walczyc gdy masz przy sobie ksiazke tak zwany slownik.

@topic
Prosisz o pomoc- glupie. Chcesz cos osiagnac ? Zrob sam, jestes "programista" czlowieku! Czy Cipsoft prosil o skrypty lub inne pierdoly, zeby jakis osiol zrobi to za niego ? NIE ! Miej satysfakcje zrob to sam!

@offtop

Nie ma takiego czegos jak "tobom" tylko z tobą. Moja rada zamiast "OM" wymysl cos innego na koncu, lub spojrz na slownik.

Cu
Singed Koro~
stary 09-10-2006, 19:46   #9
Tazel
Guest

Domyślny

Ejej, a jak Ci idzie z tymi tam protokołami co to trza zrobic zeby grać przez neta mozna było.
I w ogóle, w jakim języku gra?

stary 09-10-2006, 19:50   #10
tibiarulez
Guest

Domyślny mam!!!

Możesz dodać do tej gry jakieś elementy z tibii(miecze, potworki)

stary 09-10-2006, 19:55   #11
Fermoul
Użytkownik forum

Fermoul's Avatar

Problem Kolejne Debile

Po pierwsze ułatwienie sobie roboty to jest jakies skrócenie sobie paru godzin wymyślania różnych rzeczy,gdybyś to sam próbował zrobić to byś nawet nie wiedział jak sie załancza program.To samo sie tyczy tego drugiego myślisz że to tak łatwo siedzieć z słownikiem w ręce przez 3 godziny i pisać posta? Za przeproszeniem chybaś ocipiał.A cipsoft debilu sam nie programował bo jak byś choć troche znał sie na tibi to wiedział byś jak było na prawde.I to tyle o n00bach którzy myślą że życie to jebajka a właśnie ze nie bo zycioe to niejebajka i jeśli macie tak pisać to nie piszcie wcale
Fermoul jest offline  
stary 09-10-2006, 19:59   #12
Fermoul
Użytkownik forum

Fermoul's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibiarulez Pokaż post
Możesz dodać do tej gry jakieś elementy z tibii(miecze, potworki)
Niom właśnie tak robimy bierzemy parę rzeczy z tibi troche z gothica z warcrafta i przerabiamy choc i tak wiele rzeczy to nasze własne projekty.Jeśli masz jakieś fajne pomysły napisz mi na gg to bedziesz mógł nam pomagać
Fermoul jest offline  
stary 09-10-2006, 20:19   #13
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

@Fermoul:
Jeżeli śmiesz nazywać mnie debilem to jest do spory błąd Twojego życia. Po drugie. Sam siebie poniżasz pisząc w taki sposób w jaki piszesz - umiejętność poprawnego pisania (tym bardziej) w ojczystym jezyku to wręcz cnota, którą w dzisiejszych czasach niewielu osiąga (niekótrzy chociaż się starają). Jeżeli twierdzisz, że jesteś taki cwaniak bo umiesz (bądź myślisz, że umiesz) zrobić grę i nikt więcej tutaj tego nie potrafi to się mylisz. Sam się kiedyś takimi rzeczami bawiłem. I ostatnia sprawa. Skoro Ty robisz tą grę, a inni mają ją za Ciebie wymyślać to ile jest w tym Twojej pracy? I taka mała dygresja na koniec... Skoro to nie CipSoft srobił Tibię to kto Twoim zdaniem?
stary 09-10-2006, 20:19   #14
Rinnaroc
Użytkownik Forum

Rinnaroc's Avatar

Data dołączenia: 04 11 2005

Rinnaroc ma numer GG 4143112
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fermoul Pokaż post
Postępy w pracy:

*5 mieczy

*3 tarcze

*1 zbroja
To mnie dobiło Mówisz, że bardziej cie ciągnie do grafik niż do progamowania, rotfl ! Zrobienie jednego dobrego itemka w paincie zajmuje max 15 min
Cytuj:
Niom właśnie tak robimy bierzemy parę rzeczy z tibi troche z gothica z warcrafta i przerabiamy
Weście coś sami wymyślcie, gry które są podobne do innych szybko się nudzą

I pytanko w jakim programie masz zamiar to robić ? Kolejna gierka typu kliknij i poczekaj aż zgninie troll, czy może jakaś 3d?
stary 09-10-2006, 20:21   #15
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

Cytuj:
Po pierwsze ułatwienie sobie roboty to jest jakies skrócenie sobie paru godzin wymyślania różnych rzeczy,gdybyś to sam próbował zrobić to byś nawet nie wiedział jak sie załancza program.To samo sie tyczy tego drugiego myślisz że to tak łatwo siedzieć z słownikiem w ręce przez 3 godziny i pisać posta? Za przeproszeniem chybaś ocipiał.A cipsoft debilu sam nie programował bo jak byś choć troche znał sie na tibi to wiedział byś jak było na prawde.I to tyle o n00bach którzy myślą że życie to jebajka a właśnie ze nie bo zycioe to niejebajka i jeśli macie tak pisać to nie piszcie wcale
Oczywiście, lepiej napisać posta i zasłaniać się dysleksją, to jest prostsze. Wiecie jak rozpoznać dyslektyka? Dyslektyk się WSTYDZI swoich błędów.

Cytuj:
jeśli macie tak pisać to nie piszcie wcale
Nooo, jeśli mamy krytykować, to lepiej się zamknijmy... Na pewno masz te prawie 15 lat?
Shanhaevel jest offline  
stary 09-10-2006, 20:25   #16
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
Niom właśnie tak robimy bierzemy parę rzeczy z tibi troche z gothica z warcrafta i przerabiamy choc i tak wiele rzeczy to nasze własne projekty.Jeśli masz jakieś fajne pomysły napisz mi na gg to bedziesz mógł nam pomagać
No ja p*erdole, człowieku, sam wpadłeś na ten genialny pomysł, czy Ci go ktoś podsunął? =D.
Dr.Unknown jest offline  
stary 09-10-2006, 20:27   #17
Fermoul
Użytkownik forum

Fermoul's Avatar

Domyślny N00b

Napisałem tam że większość sami zrobiliśmy!!!!a dobry itemek zajmuje z 30-1h bo jeśli robisz gre dobrze to rób ją dobrze.Po drugie ten ziumuś co napisał że tibie robił CipSoft to ma gupią rodzine bo widać że go odrazu przy porodzie okłamali Tibie robili 4 graczowie tumanie ale skończmy ten temat bo nie będę prowadził dyskusji z kimś kto nie zna sie na rzeczy i nie mowiłem że nikt nie umi tu programować a wkład pracy mam duży widać że cie po nocach biją...ahhh i jeszcze jedno co ty mi możesz zrobić hmm...?A jak wyjdzie gra to sami sie przekonacie aha i jeszcze jedno gra bedzie turowa cos jak Final Fantasy i nie będziesz mógł zaznaczyć stworka...Przykro mi że jesteście tacy żałośni
Fermoul jest offline  
stary 09-10-2006, 20:29   #18
Rethfing on Aldora
Użytkownik Forum

Rethfing on Aldora's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Knurów

Rethfing on Aldora ma numer GG 2007389 Send a message via Skype™ to Rethfing on Aldora
Domyślny

Cytuj:
Pomimo wielu błędów zrozumiałem ten post O.o
Otóz tak, CIPSoft (TAK! Z dużej litery - przecież to nazwa własna) zapoczątkowało czterech studentów, którzy nie oczekiwali od nikogo pomocy. Po prostu to zrobili.

Jeśli zamierzasz zaczęrpnąć pomysły z Tibii/Gothica i innych pierdół to będzie to plagiat za który możesz zapłacić karę.
Rethfing on Aldora jest offline  
stary 09-10-2006, 20:30   #19
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

@Fermoul
Żyłka ci pęknie, gnojku.

Zróbmy umowę - ty nauczysz się poprawnej ortografii i CZEGOKOLWIEK na temat programowania i robienie gier komputerowych, a my bedzięmy klękać przed twoim dennym produktem.

Dil?
stary 09-10-2006, 20:31   #20
Fermoul
Użytkownik forum

Fermoul's Avatar

Problem Debile wciąż rosną w siłe

Wstydze sie błędów ale jak bym nie napisał tego to każdy by mi błędy pokazywał palcem!!!!!!a pozatym dyskutujmy na temat gry co...? i naprawde mam dyslekcje a widać że ciebie też stary przy porodzie okłamał... ahh i jeszcze jedno takie dzieci jak ty to sie nazywają termosy bo odrazu po urodzeniu mama termosi je nie powiem gdzie...
Fermoul jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania