|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Mowi sie, ze wtedy, kliedy bedzie jesienny update, no ale to tylko plotki, mam pytanie do ADMINA: Czy jest to storonka oficjalna?- Sadze ze tak, to moze uzyl bys Swoich "Boskich" wplywow, i spytal sie tych z wyzszych sfer? Z gory thx
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Tu nie trza bosala.
Pytałem sie znajomego C'sa (RL kumpel któregoś tam z CIPów) i powiedział, że "termin nie jest jeszcze dokładnie ustalony", i że wkrótce, ale ciężko powiedzieć kiedy. Więc jak sądze w tym tygodniu na pewno nie ![]() ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Dzieki za odopowiedz Matkus, ale 1 zauwazylem, ze jak napisalem "boskich" wplywow, to nie zaprzeczyles wcale... heheh, nie ma jak to ta wrodzona skromnosc skromnosc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
![]() |
![]() Niestety dzięki dzisiejszemu Errorowi jeszcze dłużej se poczekamy!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() To prawda szczera prawda.
Napewno nie bedzie gozej moze byc tylko lepiej. Nalezy sie uzbroic w cierpliwosc. Pozdro i dozobaczenia w Tibi, mam nadzieje ze w tym tygodniu jeszcze se pogram. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() W TYM TYGODNIU?! Mam nadzieje ze jak jutro rano wstane i uruchomie komputer to do Tibi zaloguje sie bez najmniejscych problemów! Jestem chory i prawie jak moge sobie pograć w Tibie całymi dniami to jakiś je****y Error sie ujawnia!
![]() ![]() ![]() ![]() PoZDrAwiAM! |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2003
![]() |
![]() Zagraj sobie w ultime on-line jak bedziesz chcial wiedziec wiecej. To jestem czasem na gg.
--- Be quick or be dead. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() Ale do UO trzeba miec orginalna gre.Jesli sie myle to mnie poprwacie.Osobiscie bardzi chetnie bym przycial w Uo ale i tak TIBIA Rulzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Hmm...sciaglem UO i zalozylem konto na darmowym polskim servie...ale musze przyznac ze gralem moze z 5 minut...ta gra mnie dobila...sterowanie jest gorsze jak w symulatorach lotu
![]() PS.Ja ChCe TiBiE |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() a mozesz mi powiedzec gdzies sciognoł to uo i jaki jest ten serwer darmowy co???? opczaje sobie tą gre nigdy w to niegrałem moze jakos zabije ta nude
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Chcialbym przypomniec ze to jest forum o TIBI a nie Ultimie online.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() eee
czy wiadomo cos o nowym serwie??? "podobno" mial wyjsc pod koniec wrzesnia, a narazie ani sladu :/ |
![]() |
![]() |
#14 |
Fallen Angel
|
![]() Brawo. Pan powyżej jest swoistym rekordzistą. Jak można zadawać tak głupie pytania, i jeszcze wysylać się żeby zrobić to w temacie sprzed 3 lat?