|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Witam.
Pragnąłbym się zapytać, czy potwory, które przywołam (tj. summony) blokują respawn potworów? Mam również drugie pytanie: czy jeśli na wieży smoka na zamku Elvenbane (tym koło Ab'dendriel) przywołam 2 orki leadery i zejdę w dół to czy będę mógł nimi sterować z murów zamku? (sterować - czyt. Kazać atakować, UH - ać i tak dalej i tak dalej...) Z pozdrowieniami.... Pogromca smoków ;-) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Buuuuu
|
![]() Summony w sumie chyba nie blokuja spawna, ale tam gdzie mowisz ty bedziesz blokowal spawn jesli niechcesz zeby ci summony zniknely.
Summony beda atakowac tego kogo ty atakujesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Jesli moglbys je UHac to 2 orcy lidery by zabily smoka, ale z murow nie da sie UHac... Nie za sprytny jestes tchorzu ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() summony nie blokują respa...
na MS qmpel postawil archera,wyszedl na 3 sekundy pietro wyzej,zszedł na dół a tam cyc i martwy minos
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Z murów zamku nie da się Uhaczyć Liderków(uprzedzili mnie) ale nietety one blokują respawn smoka. Idz lepiej na prawo od kazo. Tam jest respawn smoczka na powierzchni. Odchodziz z summonkami i czekasz na 1'sze Fchh albo jakis inny odgłos i idzesz na smoczka
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() ty nic nie mow o jakims spawnie na kazzo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Kazordoon
|
![]() nie blokuja respawnu nie bedziesz mug l uhac ale one zdaza zabic smoka zanim on zada im jakies kokretne obrazeniatzn do zultego najwyzej potem wejdzesz i uhniesz jest tylko taki problem ze tam jest troche droga pokrecona i nie wiadomo gdziena tym pozomie by mialy stac lidery zeby nie zniknely (40 sql i znika) pomysl jest dobry ale co to za ruznica czy postawisz sobie tam lidery, ds-y czy na dragon lair tam gdzie sie dwa dragi respawnuja chyba zadna poza tym ze tam bedziesz mial szybszy respawn i wuecej expa zrobisz
a propo spawnu kolo kaz co to jest 1 dragon??? na edron jest dobry respawn z 11 czy 12 drasgonow ale najleprzy jest na dragon lair w miejscu gdzie zawsze high lvl knight expuja i pale to masz 13 ale + kawale dalej masz jeszcze 3 albo 4 dragi tam masz najwiecej ![]() Ostatnio edytowany przez Xserose - 19-08-2004 o 02:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: * Polska *
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() PLX niebiezcie mnie za nooba moze ten szczegol mi porostu umknol ale co to jest ten respawn?
![]() Ostatnio edytowany przez Seban PL - 19-08-2004 o 22:04. Powód: maly blad |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Respawn to odrodzenie potwora. Pojawienie się go inaczej mówiąc.
@ Temat Summony oczywiście będą blokować respawn, bo będą stać blisko ciebie, czyli respawn będzie blokowany. Przez ciebie czy potwory, kogo to obchodzi. @down Chodziło mi o to, że summony będą się trzymać blisko Ciebie, a więc ty będziesz blokować respa, stojąc z summonami. O przyblokowaniu ich parcelami nikt nie mówił ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Linek - 21-08-2004 o 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Oj Linek, z przykroscia stwierdzam ze sie myslisz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Fakt....nie pomyślałem na edron spawn przecież DS'y mi nie blokowały respa.
Ale nie ma tego złego co by na dobra nie wyszło......dobrze, że nie postawiłem DS'ów na zamku bo i tak bym ich nie UHnął więc mimo wszystko wam dziękuję. P.S. Na edron jest naprawdę zaje....fajny exp ale mnie sie juz pacc skonczyl i z super hunta nici :/ P.P.S. Zginąłem tam jakies 10 razy (patrz dwie linijki wyżej wyżej) P.P.P.S Na dragon lair jestem troszeczke za slaby a w kazoo szkoda mi czasu P.P.P.P.S o ku*** ile P.S. - ow!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Na dragi chodz do miasta elfow po drodze chyba z 2 arcanisty + obstawa ale ladny exp 2 dragi w sasiednich pomieszczeniach
@ mam pytanie Czy zrobi summona, zejde drabina na dol i wejde znow do gory to on bedzie ciagle moj??
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @up - mysle ze popelniles literowke, kazdemu sie zdarza i chciales powiedziec "czy zrobie summona" a nie czy zrobi ale oki wrocmy do tematu:
Jesli zejdziesz w dol, utevo res "demon skeleton i do gory to on wciaz jest twoj, bo caly czas liczy sie odstep 40sqm.... |
![]() |
![]() |