|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Daje link z wojny z Ark'ami, ktora miala miejsce w Styczniu b.r.
Na stronce mozna takze znalesc kilka innych screenow. http://www.members.lycos.co.uk/fakeya/ Aktualnie jestem zbanowany na Galance, wiec nie ma za duzo zdjec, ale staram sie uploadowac nowe ss'y na stronke co kilka dni wiec co jakis czas mozecie tam zerkac. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
![]() |
![]() No jestem pierwszy
![]() ![]() Name: Jagaza ![]() Profesja: Palladyn ![]() Level: 13 ( zaraz 14 ) ![]() Magic level: 6 ( zaraz 7 ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() fajne ss nice
1. znam cie z widzenia 2. tesh gram na galanie 3. slaby jestem bo dopiero zaczynam na galajie 9 sorc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Qrde ja gralem na galanie (27 palek) sprzedalem wszytsko i kupilem troche uhow ;], walki toczyly sie troche w thais i zaliczylem fraga, 37 palek z red skullem i 39 knight... OWNED! ;]
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() @Maxx
a jaki masz nick? jestem zbanowany od 6 dni wiec dziwne ze mnie znasz z widzenia ;D @Jagaza tnx ;] @elite w tej wojnie z Ark'ami wszedl mi w droge ten 44 palek (Royal of Galana) wiec trzeba go bylo sklepac ;] a jakies 3 tygodnie po tym w Carlin mnie zaatakowal jakis 43 knight (ja dalej mialem RS) ale bylem tam ze swoja gildia akurat w "pewnych sprawach".. wiec sklepalismy go tez ;] @ALL wiecej komentarzy? |
![]() |
![]() |