|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Z tego co słyszałem na lunarze źle zaczya sie dziać.
Wysokie levele zaczynają myśleć że im wszystko wolno! Aby temu zapobiec postanowiłem, że należy sie zjednoczyć- stwórzmy klan Polaków. Takiego legionu z pewnością nikt nie ruszy. Kto chce wstąpić do jeszcze nie utowrzonego (lol) klanu niech sie tu dopisze. Mile widziane osoby z Packiem.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Az mnie oczy bola... Czlowieku co zrobisz z stadem Polakow z niskimi lev? Tu trza organizacji trzeba zaczac tworzyc team a potem temat na forum rzucac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() Jedi jak nie wierzysz ze nic nie zdzialacie przeciwko gildi high lvl to zrobcie test: Idz z kilkoma kolegami ~30 poziomu zaatakowac kolesia na 60 lvl, jak juz was zmasakruje to zaplac mu ladnie kase w przeprosinach i nie gadaj wiecej glupot o jednoczeniu sie slabych postaci przeciwko mocnym bo nic z tego nie bedzie. Jak chcecie wspomoc przeferowana przez was gildie to wyslijcie jej czlonka runy i nie placzcie sie pod nogami jak bedzie bitwa.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Powiem tak na Danubi taki motyw robilem ale brak organizacji i zaplacilem za swa glupote
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() [quote]Oryginalnie dodany przez Gremlin
Cytuj:
![]() Nikt mnie nie zwyzywał tylko założyłem temat na każdym forum o tibi. Jak nie wiesz to po co zabierasz głos?
![]() |