|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zostaje, niezależnie czy w domku, czy w depo, zawsze będzie w depo.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli myślisz o dp, to eq zostaje na Ankh, musisz wykupić pacca ażeby je odebrać. Możesz też wziąć wszystko z dp na swoje barki i wrócić razem z tym na kontynent. Tylko to może się wydać nierealne, ponieważ zazwyczaj itemki są tak ciężkie, że idzie wziąć tylko kilkanaście przedmiotów. Można wysłać paczką do kolegi na kontynencie, który odda zawartość po tym jak wrócisz.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() o spoko to co ja teraz zrobie ?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Berzerktoo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Myrmidons
Świat: Guardia
Poziom: 77
Skille: 82/77
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
Pobawisz się bez pacc, a jak kupisz znowu to będziesz miał miłą niespodziankę w ank ![]() A następnym razem, przed końcem pacc upchnij wszystko do parcela, zaadresuj do siebie do venore/thais/carlin/ab/kazo, wyślij i będziesz miał problem z głowy ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jestem pewien ale chyba do siebie paczki wysyłać nie można. Albo znowu mi się coś pomyliło.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() mozna kupic pacca na 1 dzien?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() No to podsumowanie:
Rezczy, które są w dp po zakończeniu PACCa zostają tam. Rzeczy z domku (po zakończeniu PACCa) idą do depo w mieście gdzie jest domek. Moża wysyłać Parcele do siebie, zaś nie można kupić PACCa na 1 dzień. Musisz na 90 min.