|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Darłowo
![]() |
![]() Generał czekał na swoich kolegów
![]() Nagle uszłyszal Ze idą ![]() Zobaczyl ich ale...... ![]() Zaczeli rozmawiac ![]() WALKA! WINER OR DIE! ![]() UE blx? ![]() Winner?? ![]() Ups... ![]() exori xD ![]() ![]() ![]() Cdn.Jezli chcecie. ok juz powinno dzialac w [img][/img] prosze o coments XD Powtarzam to Mój 1 fake Jasli bdziecie chcieli moge dac next czesci Czesc 2!!!! ![]() Gdy datarli na granice lasu i pustyni gdzie mieli sie spotkac z Generalem.... ![]() Szybka rozmowa ![]() Walka zaczeta trwala ona pół dnia wiec sorka ze nie zrobilem tylko 1 fake walki ale wyszlo by to z 100 obrazkow wiec ![]() Tu juz ostateczna bitwa kto wygra!? ![]() j/w + cos extra xD ![]() Brzydcy vs mali xD ![]() Heheheheheh xD i znowu orci przgraliscie xD ![]() 0.o co to?? ![]() Po podruzy dotarlismy tam gdzie mielismy ![]() ![]() o **** pulapka ![]() CDN. nastąpi na 300%XD Teraz tak jest to wsumie tylko do Kamlot De'Kapy GFb i exevo mort hur i ue krzywa ta jest to mój 1 fajk i nie wiedzialem zeby robic to lepiej przy powiekszeniu dalej te krzaczki są rowne sprawdzalem cos jescze?? a ogien ta to sie tyczy ue teraz bedzie juz to robiobe dokladnie i takze dlatego fejk nie wiem czy bedzie w tym tygodniu a i ten pogram czy cos do podloza mozesz odezwac sie w tej sprawie na PW?? 3 czesc!!!! ![]() TAk sie mają sprawy po wejsciu w pulapke ![]() 0.o Mosak co ty po wodzie chodzisz ![]() ![]() WALKA (sorry ze nie ma nazw potworów ale wyglondalo by to wtedy jak g**** w lesie) ![]() Walka ciag dalszy ![]() j/w ![]() czary?? ![]() potop ![]() ![]() juz koniec eeeeeeeeeeee zapraszam na czasc 4 która bedzie byc moze jutro ![]() ![]() ;p ![]() mleleheheeheheheheh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edytuje tytul zeby nie usuneli mi tematu;p Ostatnio edytowany przez $orcerx - 27-08-2005 o 17:25. Powód: [img][/img] |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Lol! Daj [img] i [/img]
Wpisz [img]www.://Obrazek jaki to tam masz[/img] I wtedy przeczytam. A; i jak umieszczasz przez imageshchacka, to bierz to ostatnie.
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 15-08-2005 o 21:46. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2005
Lokacja: Włocławek-Center PL
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Pana
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: PACERA
Poziom: 13
Skille: 30/30:(
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Przeczytalem wszystkie i doszedlem do wniosku ze jak na pierwszy fake to calkiem niezle ci to wyszlo
![]() @up: Byles pierwszy EDIT:Zauwazylem jeden blad: General Hejer says:Tu wasz(powinno byc "WAS") opuszcze ale jeszcze tu wruce. Ostatnio edytowany przez Druid Baros - 15-08-2005 o 22:08. |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
![]() |
![]() @crowal Prosza bardzo juz jest
@up wiem ale robilem go juz wieczorem i sie pomyliłem Czego nikt nie komentuje ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Krótko - Dobry fake'i nie jest zly. 9/10
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Wszystko super. Rob dalej ale zle wklejiles wybuchy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Jak na pierwszy raz nieżle.Tylko że troche napisy żle wklejone i w 1,2,3 jest dragon a w 4 nie ma.
Ale niezałamuj sie ja swoje początki miałem gorsze ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obiecałem że ocenie i oceniam. Bardzo ładny fake. Jak na pierwszy to nie mam nic do zażucenia, oprócz tego że Orci... Ja i Oerta rozpoczęliśm Erę Orków @Demengo ją podtrzymywał... I na tym się nie skończyło. Nie wiadomo jeszcze na czym to się skończy...
![]() A więc: Pomysł: 8.1/10 Wykonanie:9.1/10 Ogólnie 9/10 Oby tak dalej!!!
#9 |
Zbanowany
![]() |
![]() Acha i mam prosbe jakby ktos mial minoatury i ludzi w kazdej pozycji ludzi(amazonki itp) zeby zaslał mi na PW
![]() @crowal wiem co to sa ale nie moglem tam znalesc ;/ Ostatnio edytowany przez $orcerx - 16-08-2005 o 14:30. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() no niezle jak na 1 raz (pozdro dla ptaszydla z celesty)
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() To moze tak pokolei:
-zle wklejone w 1 obrazku krzeslo (maly blad) -burst arrows nierowno polozone (maly blad) (chyba) -"exovo mort hur" zle powklejane (maly blad) -Exevo gran mas vis" w sumie tez maly blad - a i bym zapomnial GFB (ale komu sie chce tak rowno all wklejac...) Biorąc pod uwage, ze to twoj pierwszy fake, to jest ladny, male problemy z wklejaniem (ja mialem wiekszy ![]() Czekam na nastepna czesc Pozdro ![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! Ostatnio edytowany przez Kamlot De'Kapy - 16-08-2005 o 14:36. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak to naprawde ty ******** to wielkie gratz niepodoba mi sie muj wyglond w tym fake
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ok skoro widze ze jest tyle dobrych komentow juz biore sie do 2 czesci
Ps.Pozdro turok XD jak cchesz moge ci kazdy srcenn po kolei na gg wyslacXD |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Brodnica
Imię: Mosak Ziomus
Profesja: Knight
Gildia: szukam
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 63/63
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Siema
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Moich fajków prawie nikt nie komentował ale jak doszedł komentarz, kolesia który ocenił mójm fejk na 11/10 to normalnie zabrałem się za 2 ![]() Pozdrawiam prawie syskich. . . Jak to mówi moja siostra: "Bajsza. . . Mam nadzieję że was nie spotkam" ![]()
![]() |
#17 |
Zbanowany
![]() |
![]() chcialbym powiedziec ze dzis wieczorem lub jutro rano bedzie 2 czesc
@down 11 ![]() Ostatnio edytowany przez $orcerx - 16-08-2005 o 18:29. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @up
Jak wchodziłem w temat to myslalem ze juz jest ;<. A tak propo ile bedzie obrazkow niejwiecej w 2 czesci?? ![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
![]() |
![]() 2 CZESC!!!!!!!!!!!!! juz jest
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |