|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2006
|
![]() Siema. Mam problem ze ściągnięciem tibia 7.81. Ze strony www.tibia.com niemoge sciagnąć, z innych stron tez niemoge ściągnąć. Jeśli macie jakiś link do pobrania tibii to podajcie prosze !!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() No dzieki ze sie pofatygowałes poszukac linku ale z tad tez niemoge sciagnac niewiem czemu a pisze tak : "This object has been blocked"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.
Imię: Guardian vel Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
Poziom mag.: 6
|
![]() Sprawdz czy mozesz sciagac inne pliki. Jesli nie to znaczy, ze ktos ci ustawil w firewallu lub przegladarce maksymalne zabezpieczenia, albo wylaczyl mozliwosc sciagania plikow z internetu.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Słuchaj musze cie rozczarować ten link tez mi niedziała a znowu pisze tak :"This object has been blocked."
PS. Jeśli byś mógł to wyslij mi Tibia 7.81 na e-mail :[email protected] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Ej pawel The Magician twoje przypuszczenia sie sprawdziły gdzie zmienic te ustawienia bo ja niewiem zabardzo gdzie to zmienic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze przy swoim poscie masz taki button "edytuj". A jesli chodzi o zmiane ustawien to zalezy co ci blokuje. Napisz jaki masz firewall i przegladarke internetowa.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zakladam ze chodzi o przegladarke i ze korzystasz z Internet Explorer'a
Klikasz kolejno NARZEDZIA > OPCJE INTERNETOWE > ZABEZPIECZENIA > POZNIOM NIESTANDARDOWY i tam przesuwasz pasek w dol az znajdziesz podpunk "Pobieranie pliku". Ustawiasz na "wlacz" i dajesz OK :-) Jesli masz inna przegladarke lub to rozwiazanie nie pomoze, to napisz nazwe przegladarki i/lub jakiego masz firewalla
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Słuchaj Zalfik jak zaznaczyłem w opcji pobieranie pliku ,,włącz" to teraz pisze Błąd HTTP 403 - Dostęp zabroniony
Internet Explorer a przeglądarke mam Internet Explorer a niewiem jakiego mam firewalla |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sproboj zamiast poziomu niestandardowego ustawic domysly i wybierz sredni poziom zabezpieczen. Jak i to nie pomoze to popros kogos zeby zobaczyl jaki masz firewall i zeby go przekonfigurowal.