![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Na Emeryturze
Imię: Old Maka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
![]() |
![]()
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Mego miasta sie nie wstydze
Stan: Niegrający
Świat: Została pustka
Poziom: Czy
Skille: ToWazne
Poziom mag.: ??
|
![]() @up
po co ci rehost na RS ? na tym co dał nie ma limitów ani nic ... no chyba ze jestes tak genialny i nie mozesz znalesc przycisku "download" ... to sie nie dziwie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Magsonn
Świat: Refugia
Poziom: 250
|
![]() Nie chce mi się oglądać filmiku przez kogoś zrobionego, którym graja dwie osoby xD!
Jeżeli kupiona, toś nooby jesteście xD! Jeżeli wylotowana to Grats... Ja i tak na refugi first wylotowałem, eoeaheoaiheiuahe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Imię: Old Maka
![]() |
![]() @up
Moja postacia graja dwie osoby, szkoda ze ja nic o tym nie wiem. Btw, cala kafejka gra tym charem, kazdy po 3h dziennie Imao xD Jakbym mial kupowac Mace, to bym chyba filmiku nie wrzucal...
Neostrada - Najlepszy dostawca internetu, dla ludzi lubiacych kupowac blessy. http://i17.photobucket.com/albums/b7...os/kick111.jpg Ostatnio edytowany przez Makaveli of Chaos - 03-02-2007 o 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() @up
wrzucal? ;o @topic no i? na wiekszosci swiatow wystepuje po 5~ takich obuchow...
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() Cytuj:
ps; szybko sie candia rozwija, juz 160ms, 150ms, 150 ek |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() @Lenrock
nuub! gdzie te twoje servy pvp! ![]() @Topic Gratz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Magsonn
Świat: Refugia
Poziom: 250
|
![]() Cytuj:
![]() Zapytaj kumpla który siedzi cały czas u Ciebie i na*******acie ![]() Twoi rls juz mi mówili ![]() Nic się nie ukryje przedemną ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() HuH, gratuluje, za ile crystal mace, możesz sprzedać na swoim świecie? To taki odpowiednik fire axe, tylko że oczywiście w clubach, no fakt, ta bron jest o wiele razy trudniejsza do zdobycia.
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Gratuluje loot'u.
A co do Estroz'a... ma bardzo fajny shielding (75- to jest ironia ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() @Magson
Moim zdaniem lepiej jest dzielic postac, niz siedziec do nieskonczonosci po 15h dziennie przy komputerze, majac zero rl zycia i jeszcze szczycenie sie tym w wielu tematach oraz wypisywanie bzdur typu ze moj ojciec sprzedal skutery na allegro za 30 tysiecy zlotych jeden Z AMERYKI na forum ktore dotyczy czegos innego, a dodam jeszcze, ze Warlocki na pewno ciesza sie iz pozdrowiles ich rodzinke na skrinie z 75 mlv :-DDDD! @@@@@@@NIE JEST TO ATAK NA NICZYJA OSOBE WYRAZAM TYLKO SWOJA OPINIE@@@@@@@@ @Makaveli- Gratz macki i goł goł 200 leff Ostatnio edytowany przez Osiaaa - 04-02-2007 o 04:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Booter ... na żółwiach ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() moim zdaniem troche zal na tym levelu nie umiec nawet porzadnie z e visa trafic, ale :X moze miales lagi.
gz |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Brzeg
Imię: Lord Duszlik
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 120
Skille: 95
Poziom mag.: 21
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() Wszystko idzie pogodzic ale jak widze takiego knighta z takim skillem to zal...
Sorc fajny :| Nie ma to jak je*ac w licha ewave za 6 xD! No albo lepsze wogle z niego nie trafic ![]() a z tymi DS'ami .... po co wogle je stawiali jak nie umieli nic zrobic? No a Maca maca juz ich duzo jest ...
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Nikt nie dał Skanu no więc ja dam
![]() Scan taken on 05 Feb 2007 14:24:16 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
![]() |