|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
Powiem jedno. LoL
.... ale na blockera to sie gosciu nadaje na 100 lvl bedzie cale Demon Hell blokowac ![]()
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
heh powiem niezłe, najlepszy ten moment na początku jak DL do Red Hp go zjechał
. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
Nieżle, wydaje mi się, że nowy rekord, ogólnie to Gratz, ale mam 1 pytanie a mianowicie jakie ten Bloker ma skille, napewno 60/60+ ponieważ ma 4 mlvl i się UHał.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Magician von Hellgate
Profesja: Sorcerer
Gildia: none :]
Świat: Saphira
Poziom: 17
Skille: 0.00
Poziom mag.: 35
|
jakie skile i eq...
ale ofc big gratZZZzzzzZZZ ![]()
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
No gz
![]() Nowy rekord ![]()
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
|
Cytuj:
Na pewno gra kimś innym, tylko że to było "dla sławy" ![]() I zabawy oczywiście ![]() Ale i tak gzgzgz
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
|
Brawo brawo podziwiam ludzi którzy grają knightami i mają chęć na trening ja na harmoni na slimach max 59/59 na 15 lvlu miałem ale wróciłem na sorca
![]()
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Kalt zenda
Profesja: Knight
Świat: Elera
Poziom: 9
Skille: 75/76
Poziom mag.: 5
|
>>>>GZ<<<<< mnie to aż tak bardzo nie zachwyca bo sam na 12 lvl solo draga zabilem. Miałem knighta 9 lvl skile 75/76 potem kupilem eq crwon armor bohy knight legi scraf;p vamp shield i bs i poszedlem na draga 5 uh poszly a best hit 115 (albo cos ok) potem wbilem 20 lvl i hak:/ stracilem ok. 200 k i skile mam 70/71 i dol i nie gram juz nia:/ a nick:Kalt zenda
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
|
witam wszystkich
chcialem uswiadomic was ze to ja wlasnie blokowlaem tego Dl'a i ze to wlasnie jest oja glówna postac bo watpie zeby ktos "dla abawy" robil sobie 4 mlvl knightem i skile 61/61 tylko po to zeby bloczyc DL'a ale to nie wszystko teraz zaczynam skilwac porzadnie nie boje sie pasc jesli amcie jakies probozycje pobicia rekorda blokowaniu potworów psizcie jestem gotówna all (nie mam pacc) wiec gdzies bez pacc area myslaem o bloku na vampoach kolo DC na 20 lvl. good pomysl?PS. mam jescze palladyna 37 lvl na samera ale specjalnie zrobilem knighta i nim teraz bede gral , fakt ten knight jest troszq postacia zwariowana zaliczyl jzu 2 dedy.. mimo iz udane bo > na 10 lvl apdlem na dragu> byl to 3 resp draga 2 pierwsze zbloczylem niestety filmiku nie ma, jednak 2 ded byl ciekawszy bloczylem GS'a na 11 lvl na blood herbie filmik jest niedlugo trafi na forumi do neta zbloczylem 4 respy gs i na 5 padlem heh tibia teraz licze na blokowanie czegos lepszego macie pomysly piszcie prosze![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
Ja bym pogratulował temu co nagrywal bo szybko rozwalil tego draga lorda
![]() ogólnie gz |
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
Na banshee, ekipa jaka kolwiek, byle by nie walila z sd tylk z jakiegos badziewia .. bo takto to biedna banshee padnie po 5 hitach ...
Ewentualnie możesz iść na wrl .. tylko wtedy byś potrzebował dwóch ed do leczenia ciebie i z 20 lvl żeby mieć chociaż 400 hp ^^ Ostatnio edytowany przez Sevjij - 20-10-2006 o 13:00. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
z tego co wiem to na behe jest bramka ~35 lvl(na cyclo of koz) a na wrl na demoni 60 .
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Gare'en
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 154
Poziom mag.: 74
|
Niezle nie zle
![]() Ale miales sporo szczescia ze zadne combo nie polecialo ale i tak gzzz ;] 16lvl blokujacy dl do czego to doszlo ![]() hahahaha |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Qirahn Mathar
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 88
Skille: 21/28
Poziom mag.: 63
|
Co tu duzo mowic - 10/10.
To jest chyba moj pierwszy post w ktorym nikogo nie skrytykowalem no ale film naprawde jest warty obejrzenia. Niech sie noobki ucza jak powinno sie grac w tibie. ![]()
¤ Mlvl: 62 ¤ Skills: 21/28 Retired... Maybe some day I will back. ![]() __________________________________ If you are my friend, you will know that. Spektrum and Holy Dragons will be always in my memory. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
|
Ten palek co film nakręcał uhał knighta.
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2006
|
Jesli tak naprawde bylo, to niepowinien ten rekord się liczyć. Takie jest moje zdanie. Ale niewiem gdyż jeszcze nie obejrzalem tego filmiku, ale jak obejrze to zedytuje ten post
@Edit Racja, shooter uhnął blokera, a tagże widzialem tam sd-ki. Prawdziwy rekord(wg mnie) to gdy bloker sie sam uha, a tagże nikt nie pisze Exura Sio "... i nikt nie używa sie sd-kow A jak wy sądzicie? Ostatnio edytowany przez michal.novy - 20-10-2006 o 23:07. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
Cytuj:
![]() @Frapper Może iść do tomba :> @filmik Uhany nie uhany trudno zbloczyć na takim lvl Ale to nie jest rekord skoro go pall uhnął. |
|
|
|
|