--> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
|
![]() Tibia odpala się, wszystko fajnie, aż do momentu aż się zaloguje, gra wygląda wtedy tak:
![]() a przy wychodzeniu z tibi Kod:
adam@localhost ~ $ cd Desktop/Tibia/ adam@localhost ~/Desktop/Tibia $ ./Tibia X Error of failed request: BadDrawable (invalid Pixmap or Window parameter) Major opcode of failed request: 14 (X_GetGeometry) Resource id in failed request: 0x0 Serial number of failed request: 17295 Current serial number in output stream: 17295 adam@localhost ~/Desktop/Tibia $ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Ta wiadomość została usunięta przez Dr. Omader.
Powód: Takie rady to sobie wsadz...
|
![]() |
#2 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Sterowniki zainstalowane?
eselect pokazuje, że są używane, zamiast standardowych z xorga? Forum gentoo przeszukane? Gentoo jest dystrybucją dla zaawansowanych linuksiarzy, wymaga troche pracy i samodzielności w szukaniu. Na oficjalnym forum Gentoo znajdziesz lepsze wsparcie niż tutaj. A jeśli masz Radeona to pogódź się z tym, że ATI ma gdzieś swoich klientów, którzy używaja Linuksa i nie wypuszcza porządnych sterowników, a te open sourcowe też pozostawiaja wiele do życzenia. Ostatnio edytowany przez Polinik - 20-11-2006 o 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Mam identyczy problem. Mam radeona 9200 SE na debianie. Sterowniki sciagnolem z repozytorium bo te od ati wogule nie chcialy mi dac wsparcia dla opengl. Jedyne ktore dzialaja to fglrx z repozytorium. No ale chociaz wiem ze to nie wina mojego kompa (kiepski ogolnie).
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
|
![]() czyli pozostają tylko otwarte stery? słyszałem że są one wolniejsze od binarek od ati, po za tym otwarte wspierają karty od r300 a ja mam radka 9000
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() A mianowicie, wszystko idzie dobrze tylko ze muli.I to nie jest wina mojego neta bo mam dobrego i tak mi muli juz od dłuższego czasu i nie wiem co mam zrobic.
![]() |
![]() |