|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: SkO
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mike Infernus
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 85
Poziom mag.: 56
|
![]() Elo!!
Właśnie się zastanowiałem nad zmianą świata na non-pvp(guardię) gra tam duzo ludzi z mojego miasta a pozatym kupiłem już sobie 70 royal spearow i duzo zwyklych. Mam zamiar być pallem i dlatego taki przygotowanie;] I tu jest moje pytanie czy zostać na świecie pvp który mnie ciągle wkurza pkerami albo przenieść się na świat non-pvp z kolejkami(na guardi mam 26 druida i 20 knighta więc miałby kto speary nosić;]) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 37
Skille: 75/60
Poziom mag.: 12
|
![]() Z tego co wiem to Guardia jest pełna... jeżeli nie wpieniają cie kolejki to zmien.Jeszcze jedna wada non-pvp... musisz skillowac na "dzikich" potworach a to uciążliwe.Ale z drugiej strony pk naprawde potrafią wku.rwic. ;]
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 86
Skille: 85/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Gram (grałem?) na Guardii wiec moge ci powiedziec tylko tyle ze bez PACCa ciezko sie tam expi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
|
![]() Zdecyduj Chcesz być przeganiany przez PK czy przez postacie kradnące loota, lurujące potwory? mnie bardziej wku... to drugie, co do pk możesz jeszcze jakoś zareagowć, ale na non-pvp co zrobisz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
|
![]() Kolejny polaczek, który padł swoim 15 levelem druidem na PvP i przenosi się na Non-pvp, bo tam może wyzywać każego na lewo i prawo.
Właśnie dlatego najwięcej polaków gra na światach Non-pvp.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() od razu ostrzegam ze od dyskusji jaki typ serva jest lepszy sa inne tematy
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Z początku no-pvp może i fajny bo za często nie padasz ;p ale jakwbijesz 40+lvl to zacznie ci brakowac PVP.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Grałem na non-pvp 2 lata temu i sądze że to całkiem fajne servy. Przez rok katowałem furore(serv pvp) I miałem tam 29 sorca, mam 25 knighta i 18 druida więc niegadaj że 15 lvlem. Wogóle niejestem noobem tylko stwierdziłem że pvp są słabe ale to moje zdanie. A ty się zachowujesz jakbyś miał 6 lat i się bał o swojego 10 sorca bo kolejka będzie. Skoro już jest ten temat to tutaj napisze;] Chciałem sobie zrobić pala i mam na swoim 26 druidzie 2k 2bp uhów i eq do sprzedania. W depo leży 76 spearow i 80 royal spearow. I tu jest moje pytanie ! Gdzie skillować 8pallem?? Nigdy niemiałem palla na non pvp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Lubin
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 50
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() hm... najpierw trolle...później dwarfy < i roty > ....
krasnale jak już sobie większego dista trochę wbijesz, żebyś mógł łatwiej na skillowaniu wbić... w ogóle...ja na początku śmigałem na kurczaki i tam ,,trenowałem,, ... wiesz, rzucasz bo rzucasz-dist sie nabija, do tego piórka co jakiś czas lecą (uzbierasz to 100 piórek-naprawdę szybko idzie ) a i dobre są też obozy amazonek<jeśli nie ma tam dużo osób-wystarczy, że wcześnie rano na peceta wbijesz> z pojedynczymi respami walkirii < speary > ... Pozdrawiam PS. gdybyś chciał się pobawić z kurczakami to polecam tą wiochę na północ od Carlin<gdzieś przy morzu> niedaleko jet obóz amazonek, więc będziesz mógł se tam śmigać po speary...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() I takich ludzi jak ty potrzebuje to forum!! Wielkie dzięki za rady
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Przemyśl
Imię: Laluss-Pallek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pandorix Legion
Świat: Pacera
Poziom: 35+
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Jak wszyscy tak pomagają to może ja sie o coś spytam mam 27 pallka to moja 2 postać.Mam Skille 58 na czym mam skillować i z czego gram na pacera(non-pvp)?
![]() Ostatnio edytowany przez lalusssss8 - 22-09-2007 o 12:52. |
![]() |
![]() |