![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Power Love
Świat: Thoria
Poziom: 68
Skille: 84/83
Poziom mag.: 6
|
![]() 19:04 You see a valentine's card.
It weighs 1.00 oz. ![]() Do kupienia w Thais (Gorn) i na Edron (thomas) Za 30gp To teraz czekamy na wielkanoc i na jajka-pisanki itp...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nelo Grey'bow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hacked ;(
Świat: Askara
|
![]() Jezu.... W pewnym momencie przeczytalem 'cake! Myslalem ze sie pochlastam.. 30 gp ;] Moze drozej sprzedam moje ciasteczko kochane ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @up
spoko Ciasta pewni3 będzie można zrobić lub kupić za 100gp xP @autor a u innych NPC nie można? Edit: O! Skąd ja to wiedziałem... http://tibia.erig.net/Valentine%27s_Cake
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 10-02-2007 o 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Kartki walentynkowe, fajerwerki i inne kiczowate pomysły...
Jeszcze troche, a w tibi bedziemy chodzili z AK47 i mieli do dyspozycji czolgi -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() Nawet tutaj newsa o tym nie napisali
a na t*bia.org.pl juz dawno ![]() Wedlug mnei te kartki sa bezuzyteczne |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: New Sarzyna City, Poland
Imię: Tear Of Rain
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 50
Skille: -/25
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Cipsoft po prostu stosuje zasadę najniższego wspólnego mianownika, czyli dostosowuje grę do poziomu zidiociałych dzieciaków, których podniecają takie rzeczy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Jeszcze niedlugo i bedziemy mogli isc na Senje,Folde,Vege tylko w kurteczce zeby nie bylo zimno, albo chodzic siku zeby szybciej biegac. -.- Simsy please xD
Zapewne duzo osobom to sie spodoba. Wiec nic do tego nie mam.. bo np jak byly fajerwerki to mi sie nawet podobało a innym nie ; ) Ostatnio edytowany przez Zykerian - 11-02-2007 o 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma eventow - zle.
Sa eventy - zle. No <cenzura>, nie idzie wam dogodzic. Ja sie ciesze. Zawsze jakies urozmaicenie. To, ze macie ogromne problemy z tym, ze nie dostajecie kartek walentynkowych, to juz nie moja sprawa. Cieszcie sie, ze CipSoft sie jednak stara i urozmaica nam gre, wrzucajac choc w czasteczce RPGowe dodatki. Ostatnio edytowany przez Shinjix - 12-02-2007 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Imię: Zyziek'Den
Profesja: Knight
Gildia: Empire of Rome
Świat: Candia
Poziom: 45
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
![]() A miałem nadzieję, że w walentynki będę mógł je opchnąć za niezłą sumkę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Bax Of Death
Profesja: Elder Druid
Gildia: Black Hawks
Świat: Isara
Poziom: 27
Skille: ...
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() omg czego oni nie wymysla :/ a w wielkanoc jak jajko połączy sie z krwią (krew jako farba) wyjdzie kurde jajeczko pomalowane? -,-
17:51 Hajeva [14]: buy 10k for 1k 12:54 Lenack Aneiter [19]: SELL KANAPKA Z HELLMANSEM 15:28 Raphollas [16]: 11:03 Yu si Orszabal. gazu do gobilow jak do glesta goblin cave 18:44 Terrus [12]: Ja i piotrus jestesmy zebraczkami z carlin. Kto ma duze serce niech nam pomoze... poszukujemy pieniendzy i jedzeniajestesmy glodni i bezdomni , mieszkamy w depo kto nam pomoze. prosze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Też tego nienawidze kiedyś na dzeń chłopaka pisałiśmy co chcemy żeby zrobiły na karteczce a to my muśileliśmy zrobić -.- a jak my chceliśmy tak zrobić to było nie nie nie bo to śa dzewczynki :/ Ostatnio edytowany przez Ujo - 11-02-2007 o 08:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Shinjix - 12-02-2007 o 18:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
Co do nawiązań do realnego współczesnego świata - nawet jeśli występują w innych grach MMO, to wcale nie znaczy, że powinny. W żadnej szanującej się książce fantasy czy singleplayerowej grze cRPG ich nie ma (chyba, że starannie ukryte jako tzw. Easter eggs, czyli w charakterze żartu, ale i to praktykuje się bardzo rzadko), bo było by to po prostu kompletnie nie na miejscu. Last but not least, nie muszę chyba nikogo przekonywać, że istnieje w Tibii masa problemów, które powinny dla Cipsoftu być ważniejsze niż takie głupoty jak walentynki. |
|
![]() |
![]() |