|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dostalem bana na tydzien i postanowilem se poczytac troche poradnikow itd
1.Mam pytanie czy oplaca sie expic knightem na Mintwailn i Elf Fortress ?:> Moje staty - 51 lvl 80/80 eq c set crusader helmet vamp shield bs gs ile mniej wiecej exp dostane i ile uh pojdzie ?:> do mode~ nie usuwaj tego tematu i nei gadaj zebym poszukal albo zebym znalazl w "Gdzie expic z skilami xx/xx " bo tego tam nie ma i te tematy maja tysiace stron EDIT : O jednym zapomnialem ![]() Ostatnio edytowany przez Vrith - 27-05-2006 o 10:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() mint - podobny exp, wiekszy zarobek.
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() W Elf fortress mozesz wyciagnac kilka bp longswordow, lukow i strzal dosc szybko. Dosc szybki exp, szczegolnie, ze prawie zawsze nikogo tam nie ma.
W mintwallin szybki exp, lepszy loot niz w ef, ale czesciej kogos tam spotkasz.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Jasło
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Na EF lepiej bs+shield, knightem jak w podpisie zuzywalem jakies 8 uhow na godzine
Why should I go where everyone goes? Why should I do what everyone does? I don't like it when you get too close, I don't wanna be under your thumb. Ostatnio edytowany przez Mihash - 27-05-2006 o 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Serhean
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 107
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Ef- Osobiscie widzialem na screenach jak koles wyciaga w 9godzin 420 tys expa. Loot byl: 12k w kasie, 3 wand of cosmic, 12 eleven (nie licze ile bowow musialo mu wypasc).
Mint- jezeli masz zrobiony postman quest to na lootbagach mozesz dorobic sie niezlej fortuny ![]() Uhs- w tym sie nie orientuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
@Vil: oj nie wiem czy w min podobny exp, moim zdaniem na elfach wiecej wyciagnie, znacznie wiecej ;o Cytuj:
![]() @Mihash: 8uh na h, ale zalezy gdzie chodzi, jak zajmuje towerke to mu wiecej schodzi (zalezy jeszcze jaki lv) a cala forteca bez towerka moze byc te 8uh ![]() Blon: ![]() @down: 30k\h w mint ;o ja tam bylem i tyle nie wbilem xD (bilem tez dragi...) i bylem sam ![]() ![]()
Kiedys Royal Blon, dzisiaj Plotek ![]() Ostatnio edytowany przez szymon287 - 27-05-2006 o 12:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() 35 lvl 72/72 Wbijam w mintwalin 20k/h+.
Exp zależy od tego czy umisz tam ładnie chodzić, czy mino magi są zlurowane na wieżyczki(wtedy tracimy mniej czasu). Waste w mint nie ma o ile mino magi ci nie przeszkadzają. Loot jest po prostu boski ![]() Co do elf fortress się nie znam więc się nie wypowiadam. P.S. Ja radzę po mint latać broń+tarcza gdyż mniej uh schodzi na guardy których tam dość troche jest a archy( i ew. magi) przy twoich skillach tez szybko wybijesz.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() dziekuję wszystkim
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vrith - 27-05-2006 o 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Expilem tylko na EF, na mintwail sporadycznie przechodzilem ale wiem troszke o obu expowiskach.
Na Elfach mozna robic 15k/h i nie uzywac uhow, a mozna 30k/h i byc do tylu z kasa, wiezyczka oraz pientro nad questem na t-ring (tam gdzie jest 1 archan) jest najlepszym rozwiazaniem dla lvli wyzszych niz 50 i ze skilami przyzwoitymi. Najlpiej wg mnie latac z 2 reczna bronia, i tak hity ida w zbroje a exp szybszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
![]() |
![]() Na Mintwailn jest spoko exp, jestes do przodu z kaska, ale niestety często to miejsce jest zajete.Na EF nie ma takich profitow ale tez mniej ludzi tam sie kreci
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Berylia/selena
![]() |
![]() a gdzie w mint~ jest skrzynkapocztow szukalem suzkalem i nie moge znalesc a obeszlem chyba cale procz miejc zabezpieczonych kluczem ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() a co do tematu to jedynie problem moze byc z minomagami (ja je zawsze ropowalem na wieze) ,exp sredni ale za to loot miodzio (cienki loot ale ogromne ilosci jego), i czesto mozna spotkac kogos a niestety mintwalin to jest miejsce dla 1 osoby raczej :/ ef to juz trzeba techniki bo jak sie nadziejesz na kilka elfow scoutow to hp schodzi nawet na 80/80 ;/ juz wole mint bardziej polecam rowniez senje moim zdaniem nawet lepsza od mintwalin bo chodzisz w koleczko i do tego masz 3 x pojedyncze respy beholderka (raz mi wypadlo behos shield + quagmire rod w 1 bagu ![]() tylko 1 warunek jesli idziesz na senje : miejscowka tylko dla 1 osoby ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez malyjanek - 30-05-2006 o 11:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
![]() i nie wiem jak mozna z scouty chodzic z gsem... (to znaczy mozna np. macro, maxys oni chodza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
![]() |
![]() imho nie da sie na senji wyciagnac wiecej niz 15k expa /h.
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Oto widze ojca swego. Oto widze matke swoją, siostry swoje i braci. Oto widze długi szereg tych, ktorzy byli przede mną. Oto ich zew, bym zajał wśród nich miejsce w Valhalli, gdzie bohaterowie żyją wiecznie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72