![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
|
![]() Witam wszystkich jako nowy udzielający sie użytkownik tegoż forum. Ktoś chyba prosił o liderka solo knightem no wiec prosze, na koncu jeszcze smok solo ale jakis szalony był jak na zieloną sałatke
![]() adres http://www.wzgorze.piwko.pl/orki2.rec Pozdrowienia dla ekipy tibia.pl --> plx zmiencie forum ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Wlasnie sciagam i zaraz bede ogladal co ty tu nakreciles
![]() EDIT: Ok juz po ![]() ![]() ----- Wulkan of the druid -> Julera -> 19 lvl Wulkan paladyn -> Calmera -> 10 lvl
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
![]() |
![]() Fajny film tylko że z takim wyposażeniem powinieneś coś lepszego lać ja na 28 lvlu lałem z war hammerem z atwością orc lidera
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() @up
Co za kretyn... TEN FILM MA 2 LATA, panie archeologu. Zacznij pracować na wykopaliskach, zdobyłbyś sławę -.- |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Jemi
Człowieku to ty odświeżyłeś ten dwuletni temat !!! Jak chcesz się zabawić w archeologa to idź do piaskownicy, może coś znajdziesz -.- I to ty WYJAZD z tąd Ostatnio edytowany przez Deronel - 02-01-2007 o 16:11. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() .. no i nastepny mlot.. czlowieku specjalnie postujesz i odswiezasz temat? w archeologa sie bawisz? do piaskownicy idz! i w dodatku wprowadzasz negatywna atmosfere w temacie! opanuj sie jakies tabletki na uspokojenie sobie kup.. relaksujacej muzyki posluchaj.. zwal sobie albo hu*j wie.. mnie stresu mniej STRESU!
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
...Jak bys mi tak palke pociagnal ze bym niewstal to bym CI nawet zaplacil... @ przewin na druga strone i hop do gory za co mnei zraportowales? ziomy odswiezaja tego posta i Ty mnie raportujesz? i gdzie tu sprawiedliwosc... Ostatnio edytowany przez Jemi - 02-01-2007 o 16:48. |
|
![]() |