![]() |
#1 |
The Witcher
|
![]() Nie miałem co robić dzisiaj rano więc postanowiłem odwiedzić dziadka Geomancera. Myślałem, że będzie trudniejszy i nie da się łatwo zabić, ale dziadek jak to dziadek, zaraz się zmęczył i było po walce. Pokazana jest droga jak do niego trafic z Thais.
Dwarf Geomancer * 365 KB * 14 min. 23 sek. Pozdrawiam PeBe
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
|
![]() ee link nie działa pliska popraw obejżał bym sobie
![]() Edit: Już działa. Przysięgam żę nie mogłem ściągnąć ![]() Ostatnio edytowany przez JJ Okocza - 01-09-2004 o 16:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() tylko u ciebie niedziała
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: mielec
Imię: Lex Deonge
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infected Souls
Świat: Candia
Poziom: 76
Skille: 86
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() dosc fajny,no ale troche kiepsko sobie radzisz z geomancerem,te skile i bron do tego axe ring,powinno ci lepiej isc
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() moze sam bys cos nakrecil Kubaa, co ? mi sie film podobal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Ustrzyki Dolne
|
![]() Fajny był ten dwarf przed chwilką oglądałem nawet nie są takie silne myślałem że ***ią z tych SDków i leczą się za***i***e szybko ale się myliłem mój qumpel chodzi na nie na 30 lvl
![]() ![]() GoodBye |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Witcher
|
![]() @ Kubaa - "kiepsko sobie radzisz z geomancerem" nie rozumiem stwierdzenia kiepsko.. Z takim sprzętem, skillami i axe ringiem poradziłem sobie najlepiej jak się dało w danej chwili, takie hity mi się wylosowały i żadne moje umiejętności nie mogły tego zmienić. Tak to jest z potworkami, że czasem wylosuje się łatwa sztuka a czasem pancerna bestja. Ten był taki jaki był a ja i tak uważam, że to był najłatwiejszy geomancer jakiego kiedykolwiek biłem. Czekam aż ty coś nakręcisz bo z chęcią zobacze twój filmik, na którym mi zademonstrujesz jak sobie należy radzić z geomancerem
![]() @ hide - tą skrzynke opróżniłem już tak dawno, że naprawdę nie pamiętam ![]() @Deme - one naprawdę potrafią być groźne .. chociaż sam nie wiem, to był pierwszy geomancer jakiego biłem po update i może coś zmienili w ich zachowaniu. Wcześniej jak biłem kilka to trafiały się sztuki, które leczyły się praktycznie co cios więc zabicie ich trwało i trwało .. PS. one chyba nie walą z SD a poprostu rzucają kamieniami ![]() @down - możesz za pierwszym razem skoczyć z kimś aby cię asekurował. Zobaczysz jak pójdzie i zdecydujesz.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 02-09-2004 o 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Ustrzyki Dolne
|
![]() @pebe83
Hehe zauważyłem że walą tylko kamieniami więc to nie prawda że miotają SD'kami ;/ a jużmyślałem tylko boję się chodzić na levelu 30 jak myślisz czy mogę czy mnie zabij? oczywiście używam Uhów i HMMów. GoodBye |
![]() |
![]() |