|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Witam!
Wiemy jak to było gdy każdy z nas zaczynał grę w Tibię... Ja gdy wyszedłem po raz pierwszy na maina to oczywiście z wyroczni do Venore poleciałem, tylko dlatego że zamiast Thais pisałem "Thias". Gdy już byłem w Thais poszedłem na południe i robiłem rundki: Niedźwiedzie koło GH, poinson spidery, wilki, snake'i. Gdy widziałem trupa cyklopa myślałem "o ku**a" i biegłem do dp jak najszybciej... ![]() ![]() Jestem ciekaw na czym Wy expiliście gdy po raz pierwszy wyszliście na maina...
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() Było już to
![]() ![]() ![]() ![]() Ale dobra swoim pallem nie expiłem tylko skillowałem
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 74
Skille: 98/50
Poziom mag.: 16
|
![]() Ja najpierw skilowałem na trolach do 45(odrazu 10 lvl wpadł XD) A potem na soldki
@Marvik Twój podpis mówi że albo jesteś głupi i niewiesz jak siępisze po polsku albo jesteśleniwy.....(Lepiej pisać normalnie to w szkole błędów się nierobi^^)
De las glorias deportivas Que campean por Espana Va el Madrid con su bandera Limpia y blanca que no empana. Club castizo y generoso Todo nervio y corazon Veteranoz y noveles Veteranoz y noveles Miran siempre sus laureles Con respeto y emocion. Hala Madrid, hala Madrid Noble y belico adalid Caballero del honor. Hala Madrid, hala Madrid A triunfar en buena lid Defendiendo tu color Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid. <....> Viva MADRIT |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ja oczwiście wyszłem do carlin, wchodze w kanały i mówie sobie, OmG ile bugów.
Wbiłem tam 10 lvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ja drutem na roty na foldzie xD a sorcem to na ghoule
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Niegrający
|
![]() Hehe, pamiętam moją pierwszą postać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Śląskie :P
Stan: Na Emeryturze
Imię: Leen Thor
Profesja: Knight
Świat: Nerana
|
![]() ja jak pierwszy raz gralem sorckiem wyszedlem na maina w Thais
Robilem sobie rundki: Swamp Trolle(takie 3 byly sobie niedaleko White Flower Temple na bagienku), wilki kolo WFT mino (zwykle) kolo skalki i czasem (jak mialem hmmy) nizej na 2 mino guardy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska ;]
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zetron Ybojo
Profesja: Druid
Gildia: Secura Master
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: xx/23
Poziom mag.: 41
|
![]() Ja oczywiście do Thais
![]() Odrazu poleciałem na trolle i na orci ( warriory, spearmeny i zwykłe ) tak wbiłem 15lvl ![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Ja zostałem przez kumpla zaprowadzony na bugi, te pod Carlin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() a ja moim knightem poszedlem do veno, do wyjscia na poludniowy zachod, a to byly czasy kiedy mozna bylo lurowac, no i patrze berserker jest, no to ide, moze troche expa bedzie, myslalem ze ten ork jest troche silniejszy niz normalny, no i reszty mozna sie domyslic
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Świat: Solera
|
![]() ja moim first charem wsyzedlem do carlin
ide do kanalow z kumplem idziemy ja 9lv a on 8lv to go sru bije bije mowie pay daje mi 60gp a ja zacieszam xD wyszedlem pod dp i wrzeszcze ze mam od nooba 60gp potem wiecie co sie stalo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Ja pierwszy raz na Isarze grałem w Tibię, na szczęście miałem już lepiej obeznanego kolegę, więc tylko skillowałem (wtedy jeszcze nie znikały speary) i nabijałem mlv koło trolli na wschód (i lekko na południe) od Thais. Skille 47/43, lv 10, mlv 3; robiłem sobie hunty na trollach, orcach i warriorach. Jak się cieszyłem, kiedy troll na 1-2 hity, orc 1-3 hity, warrior 3-5 hitów
![]() ![]() Oczywiście palek Ostatnio edytowany przez Progeusz - 30-12-2006 o 14:05. Powód: Zauważenie nie zauważonego |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2006
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Eee trolle, spidery XD wokol thais all.
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Ja od razu mykalem knightem na Folde i calkiem dobrze mi szlo. Dopiero pozniej okazalo sie ze nie potrafie sprawnie zabic draga solo wiec zaczalem skillowac
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Ja chciałbym dodać, że potem odkryłem valkirie i wild warriora na północ od Thais i tam też biłem levele. Oczywiście moja ciekawość zaprowadziła mnie do tej wierzyczki gdzie są 2 shamany i kilka dedów się zaliczyło
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2006
|
![]() Ja do Carlin i rundki podziemia z 2 rotwormami i amazon camp do 10 lv
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
|
![]() Mi kumpel pokazal roty blisko venore, potem zabladzilem i znalzlem sie na elf fortess i oczywiscie padlem bo mialem 9level ale sie nie poddalem i expilem daej na rotach i przez miesiac wbilem 16level a potem hacked!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Bugi i Roty w carlin, do 15lvl, potem Dwarfy i Ghule.
|
![]() |
![]() |