|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnego dnia mój kolega chciał zacząć grać w Tibię. Idę do niego, zakładam konto no i chcę je zarejestrować. Wypełniam pola i przychodzi czas żeby wpisać password. No to kopiuje z notatnika
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Zbanowany
Imię: Vercon
Profesja: Paladin
Gildia: Dark Soldiers
Świat: Astera
Poziom: 34
Skille: 65/30
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Przyczyną jest to że mogłeś źle skopjować to bo nawet spacja czy niechcąca literka/znaczej i już masz inne passy które są złe więc radze uważać i podkładnie sobie je gdzieś zanotować najlepiej na kartce bo wtedy masz większą pewność że poprawnie je przepisałeś ,a nie przekopjowując ...
@edit albo jakiś błąd w zapisie tych passów itp Ostatnio edytowany przez VerCon - 07-01-2007 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() 1. Upewniłeś się, że hasło zapisane w notatniku jest poprawne?
2. Kopiując hasło z notatnika, często niechcący kopiujesz także ostatnią spacje/enter. Czyli np. jesli masz 6 znakowe hasło "K4mrat" i je znaznaczysz, skopiujesz i wkleisz, to w panelu pojawi ci się 7 gwiazdek ("K4mrat_") |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Stan: Niegrający
![]() |
![]() I z każdym takim "problemem" masz zamiar pokazywać się na forum? Jak tak strasznie boisz się, że stracisz 1 lvl-ową postać to przeskanuj kompa w poszukiwaniu keloggerów i pisz hasło normalnie -.-'. A jak nie to do skutku?
@edit @Parys Czyli jednak jakiś bug..a ja już się wyżyłem na nim :/ My false.. Ostatnio edytowany przez Bastash - 07-01-2007 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @up
Wątpię, że o to chodzi. Wczoraj chciałem przeprowadzić personalizację konta i w momencie, gdzie trzeba wpisać hasło, cały czas wyskakiwał błąd, że hasło jest błędne. Przepisywałem wielokrotnie, robiłem reset, caps nie był włączony. Sam się zastanawiam nad przyczyną.
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Bastash MUAHAHAHAHAHA, keylogger który przechwyca hasło i odrazu zmienia je na inne ROTFL.
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |